طرز زيباسازي لبخندها

کسي که دندان‌هايش سالم و سفيد و مرتب است، وقتي که مي‌خندد، انگار يك رديف مرواريد ناگهان در دهانش برق مي‌زند. داشتن چنين لبخند زيبايي آرزوي خيلي‌هاست. خيلي‌ها به مطب دندانپزشكان مراجعه مي‌کنند و تنها خواسته‌شان همين است که ظاهر لبخندشان اصلاح شود. اگر شما هم چنين خواسته‌اي داريد، 6 توصيه زير را از ياد نبريد...
يکشنبه، 17 آبان 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
طرز زيباسازي لبخندها
طرز زيباسازي لبخندها
طرز زيباسازي لبخندها

نويسنده:دکتر گلرخ ثريا




6 توصيه آسان براي داشتن لبخندي سفيد

کسي که دندان‌هايش سالم و سفيد و مرتب است، وقتي که مي‌خندد، انگار يك رديف مرواريد ناگهان در دهانش برق مي‌زند. داشتن چنين لبخند زيبايي آرزوي خيلي‌هاست. خيلي‌ها به مطب دندانپزشكان مراجعه مي‌کنند و تنها خواسته‌شان همين است که ظاهر لبخندشان اصلاح شود. اگر شما هم چنين خواسته‌اي داريد، 6 توصيه زير را از ياد نبريد...

طرز زيباسازي لبخندها

1 نوارها و چسب‌هاي سفيدکننده را از داروخانه بخريد

از جمله روش‌هاي سفيد کردن دندان‌ها، استفاده از نوارهاي سفيدکننده دندان است که به‌صورت موقت روي دندان‌ها چسبانده مي‌شود و طي يک پروسه کند تا حدودي رنگ دندان‌ها را روشن مي‌کند. اين نوارها بيشتر جنبه تجاري داشته اما در هر صورت قبل از استفاده حتما بايد با دندانپزشک هماهنگي لازم انجام گيرد. درد و حساسيت در انتظار بعضي‌هاست. تقريبا نيمي ‌از افرادي که از محصولات سفيدکننده دندان استفاده مي‌کنند، درجاتي از حساسيت دنداني و التهاب لثه را پس از آن تجربه مي‌کنند. اگر شما دچار حساسيت دنداني شديد و در اثر نوشيدن مايعات گرم و سرد دندان‌هايتان دچار دردهاي گذرايي شد و يا لثه‌هايتان قرمز شد، بايد غلظت اين محصولات سفيدکننده خانگي را کمتر انتخاب کنيد. به طور معمول، اين عوارض در عرض چند روز از بين مي‌روند اما اگر اين درد و التهاب ادامه پيدا کرد حتما با دندانپزشک‌تان تماس بگيريد.

2 چاي‌تان را کم‌رنگ بنوشيد

مصرف مواد غذايي رنگي، دندان‌ها را تيره مي‌کنند، پس از مصرف مرتب و مداوم چاي و قهوه و نوشابه خودداري کنيد. چاي‌تان را کم‌رنگ بنوشيد. قهوه‌تان را رقيق تهيه کنيد تا رنگدانه‌ کمتري روي دندان‌هايتان بنشيند. نوشيدني‌هاي رنگي را حتي‌الامکان با ني بنوشيد تا تماس آنها با دندان‌هايتان کم شود و بلافاصله پس از مصرف خوراکي‌هاي رنگي، دندان‌هايتان را با آب شستشو دهيد.

3 خانم‌ها در انتخاب رژلب‌ دقت کنند

رنگ‌هاي تيره رژلب دندان‌هاي شما را سفيدتر نشان مي‌دهد. پس يکي دو درجه رنگ رژلب‌تان را تيره‌تر کنيد و تاثير آن را بر زيبايي دندان‌هايتان ببينيد. مراقب باشيد. باقي ماندن اضافات رژلب روي دندان‌ها باعث تيره شدن آنها مي‌شود، پس بعد از اينکه رژلب زديد، با زبان روي دندان‌ها را تميز کرده و اضافه‌هاي آن را از روي دندان‌ها پاک کنيد.

4 هويج و کلم بروکلي را خام گاز بزنيد

مي‌توانيد رنگدانه‌ها را به روش فيزيکي و با کمک سايش هم از روي دندان‌ها پاک کنيد. براي اين کار، سبزي‌ها و ميوه‌هاي سفت را گاز بزنيد. هويج، سيب، خيار، بروکلي و حتي سيب‌زميني خام از اين گروه خوراکي‌ها هستند. با مصرف اين مواد دونشان مي‌زنيد: هم دندان‌هاي سفيدتري داريد و هم مقدار زيادي ويتامين و مواد معدني و... به بدنتان مي‌رسانيد.

5 به رنگ طبيعي دندان‌هايتان احترام بگذاريد

بسياري از مردم از رنگ زرد دندان‌هاي خود شکايت دارند. در بيشتر موارد زرد رنگ بودن دندان‌ها به دليل عدم رعايت بهداشت دهان است. يعني به دليل رسوب مواد رنگي و تشکيل پلاک و جرم دندان‌ها زرد مي‌شوند. در اين افراد معمولا با انجام جرم‌گيري و از همه مهم‌تر رعايت صحيح دستورات بهداشتي تا حدود زيادي رنگ زرد دندان‌ها برطرف مي‌شود.
هرگاه با وجود رعايت بهداشت باز هم رنگ زرد دندان‌ها پابرجا باشد، بايد علل زير را در نظر گرفت:
• زردرنگي دندان به علت شفافيت ميناي دندان: مي‌دانيم که تاج دندان از خارج به داخل داراي دو لايه مينا و عاج است. هنگامي که ميناي دندان از شفافيت زيادي برخوردار باشد. رنگ زرد عاج از زير مينا به چشم رسيده، دندان‌ها زرد رنگ به نظر مي‌آيند. جالب است بدانيم به عقيده بعضي دندانپزشکان اين دندان‌ها نسبت به دندان‌هاي سفيد از استحکام بيشتري برخوردارند. در اين موارد چون رنگ دندان‌ها طبيعي است بايد از هرگونه درماني به خصوص مصرف پودرهاي موسوم به «سفيدکننده دندان‌ها» اجتناب کرد (پودرهاي صورتي رنگ با نام Snoker’s به علت سايش مينا و عاج سبب حساسيت دندان‌ها مي‌شوند. به اين ترتيب هنگامي که ميناي دندان شفاف نباشد دندان‌ها سفيدتر به نظر مي‌آيد).
• خرابي و نقص در مينا و عاج دندان: برخي از بيماري هاي مادرزادي دندان‌ها باعث مي‌شوند رنگ دندان‌ها زرد يا خاكستري باشد. در گروهي از افراد جامعه زردي دندان‌ها به دليل اشکال در ساختمان دندان‌هاست.
• زيادبودن فلورايد آب آشاميدني: فلورايد ماده‌اي معدني است که وجود آن به مقدار کم در آب آشاميدني سبب استحکام دندان‌ها مي‌شود. هنگامي که ميزان فلورايد آب آشاميدني از مقدار معيني تجاوز کند، مي‌تواند سبب تغييررنگ دندان‌ها گردد.
• مصرف داروهاي گروه تتراسيکلين: مصرف تتراسيکلين در 5 ماه آخر دوران بارداري يا سنين کودکي نيز مي‌تواند سبب تغيير رنگ دندان‌ها شود. در اين شرايط شما بايد با دندانپزشكتان براي حل اين مشكل مشورت كنيد.

6 از خوراكي‌هاي و نوشيدني‌هاي رنگ‌دار پرهيز كنيد

چاي، قهوه، نوشابه، رنگ‌هاي غذايي، زردچوبه، زعفران و بسياري از خوراكي‌ها و نوشيدني‌ها رنگ دندان‌هايتان را تغيير مي‌دهند بنابراين با كاهش مصرف اين مواد در رژيم غذايي مي‌توانيد به داشتن دندان‌هاي سفيد كمك كنيد اگر به خوردن اين مواد عادت داريد حتما بعد از آن دندان‌هايتان را با آب بشوييد.
منبع: http://salamatiran.com




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط