مسائل پیش از تولد فرزند و هوش او

دستورات زیادی در مورد چگونگی آمیزش جنسی از طرف دین و علم رسیده است که عمل کردن به آنها از طرفی باعث مطلوب شدن زندگی زناشویی می شود و از طرفی دیگر باعث بوجود آمدن نوزادی سالم،قوی و باهوش می گردد. زمان آمیزش،مکان آن،فکر و اندیشۀ زوجین، خصوصیات روحی آنها،اعمال و رفتار آنها تأثیر زیادی بر رشد جسمی و هوشی نوزاد دارد.
پنجشنبه، 1 بهمن 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
مسائل پیش از تولد فرزند و هوش او
مسائل پیش از تولد فرزند و هوش او
مسائل پیش از تولد فرزند و هوش او





آمیزش جنسی

دستورات زیادی در مورد چگونگی آمیزش جنسی از طرف دین و علم رسیده است که عمل کردن به آنها از طرفی باعث مطلوب شدن زندگی زناشویی می شود و از طرفی دیگر باعث بوجود آمدن نوزادی سالم،قوی و باهوش می گردد.
زمان آمیزش،مکان آن،فکر و اندیشۀ زوجین، خصوصیات روحی آنها،اعمال و رفتار آنها تأثیر زیادی بر رشد جسمی و هوشی نوزاد دارد.
بعضی از دستورات مربوط به اموزش در زیر بیان می شود.
1- آمیزش جنسی در بعضی زمانها حرام است و در بعضی زمانها بهتر است انجام نشود.این زمانها چنین است. دوران قاعدگی،روزهای ماه مبارک رمضان،اول و آخر و وسط هر ماه، بعدازظهر،شب عید فطر، بین اذان و اقامه، شب نیمۀ شعبان،در ساعت اول شب،شبی که قرار است فردای ان به مسافرت بروید،روزی که خورشید گرفتگی شده یا شبی که ماه گرفته است، شب یا روزی که باد سرخ می وزد یا زلزله شده است،طلوع فجر تا طلوع آفتاب،غروب خورشید تا غروب شفق یعنی زمانی که هوا به طور کلی تاریک می شود،شب عید قربان،دوران بارداری.
2- گفته شده است که آمیزش جنسی در این زمانها بهتر است.انتهای شب،شب جمعه،شب دوشنبه،شب سه شنبه،روز پنج شنبه به هنگام زوال آفتاب.
3- از آمیزش در این مکانها خودداری شود.زیر درخت،پشت بام،در کشتی،جایی که کودک وجود دارد،رو به قبله یا پشت به قبله
4- به حالت ایستاده ،عریان و برهنه امیزش نکنند.
5- شوهر از ادخال در پشت زن خودداری کند.
6- با شکم پر همبستر نشوند.
7- زن و شوهر در بستر همدیگر را معطل نگذارند و همبستری سریع و بدون مقدمه انجام نشود.
8- خود را معطر و خوشبو سازند.
9- در آمیزش افراط نکنند.
10- اگر شوهر در خواب محتلم شد و یا یک بار آمیزش کرده است،پیش از غسل کردن آمیزش نکند.
11- زن و مرد هر کدام برای پاک کردن خود از ترشحات عمل جنسی دستمال جداگانه ای داشته باشند.
12- هنگام آمیزش به یاد خداوند باشند و به مسائلی مانند شجاعت،علم، خلاقیت فکر کنند و از خیال کردن در مورد مردان و زنان دیگر یا افکار زشت خودداری نمایند.
کتابهایی در این مورد مطالعه نمائید مانند پیوند دو قلب،خستگی جنسی،بهشت خانواده و...

مراقبتهای زمان بارداری

در مدت 260 تا 290 روز، یک سلول به نوزاد انسان تبدیل می شود.در این مدت جنین کاملا" وابسته به مادر است و کلیۀ حالات جسمی و روحی مادر روی جنین اثر می گذارد. دوران جنینی زمان بسیار مهمی در رشد جسمی و هوشی نوزاد می باشد.مادر با انجام مراقبتهای لازم در این دوران،نقش مهمی در پیشرفت هوش نوزاد دارد.

علائم بارداری

یک خانم باید بداند که چه موقع باردار شده است و مراقبتها را شروع کند.داروها،اشعه و مواد مضر بیشترین تأثیر را در اوایل بارداری دارند،بنابراین یک خانم با دیدن علائم بارداری باید مراقبتها را انجام دهد.هر چند که ممکن است باردار نباشد چرا که تشخیص حتمی بارداری،بوسیلۀ آزمایش و توسط پزشک می باشد.با دیدن علائم زیر مراقبتها را شروع کنید و جهت تشخیص نهایی به پزشک مراجعه کنید.
1- قطع عادت ماهیانه
2- سوزن سوزن شدن نوک پستانها، پر رنگ شدن نوک و اطراف پستان و ظاهر شدن دانه هایی در این منطقه
3- قهوه ای شدن خط سفید میان شکم
4- بروز احتمالی لکه هایی روی بینی وصورت
5- ترشح بیش از حد بزاق دهان
6- احساس تکرار ادرار(این علامت در ابتدای بارداری بسیار با ارزش است.)
7- حالت تهوع و استفراغ صبحگاهی همراه با کم شدن اشتها
8- حالت بی میلی به بعضی از غذاها
9- درد در دندانهایی که صدمه دیده هستند.
10- عصبانیت،بی هوشی و غش
11- خارش، واریس،تپش قلب

دوری از عوامل زیان آور

در ماههای ابتدای بارداری این عوامل تأثیر بیشتری دارند.البته این عوامل حتی بر روی انسانهای بالغ نیز تأثیر بدی می گذارند.دوری از این عوامل کمک مؤثری در رشد جسمی و هوشی نوزاد می باشد.
یکی ازعوامل زیان آور داروها هستند.اثرات زیان آور بعضی از داروها مشخص شده و مصرف این داروها در دوران بارداری از مصرف هر نوع دارویی خودداری کنید.شما نیز برای داشتن کودکی باهوش در دوران بارداری هیچ دارویی مصرف نکنید.
مواد مخدر،سیگار،الکل،شکلاتها و آدامسهای رنگی و رنگهای خوراکی در زمان حاملگی نباید مصرف شوند. خانم باردار باید از جاهایی که حشره کش،سموم،دود ماشین و... وجود دارد، تا حد امکان دوری نماید.
اشعۀ x ، لیزر،uv ، پرتوهایی نظیر a،B ،Y، امواج مافوق صوت، امواج الکترو مغناطیس، حرارتهای زیاد،تلویزیون ها یرنگی،کابل فشار قوی،وسایل و فرستنده های ماکروویو و... اثرات بدی روی نوزاد می گذارند و خانم حامله باید تا حد امکان از این موارد دوری کند.
عصبانیت،ناراحتی و فشارهای روحی،از عوامل زیان آور دیگر هستند.خانم حامله باید سعی کند تا از ناراحتی و عصبانیت دوری کند.
او باید همیشه شاداب باشد و آرامش خود را حفظ نماید.

تغذیه در دوران بارداری

تغذیه صحیح مادر،طی دوران بارداری، اثر خوبی روی پیشرفت هوش نوزاد می گذارد.
1- تعداد وعده های غذایی خود را بیشتر کنید و حجم غذاهای هر وعده را کم کنید، به طوری که روزانه 5 تا 6 وعدۀ غذایی با حجم کم مصرف نمائید.
2- هر روز از تمام گروههای غذایی،مصرف کنید. این گروهها عبارتند از نان و غلات،میوه، سبزیجات،گوشت،شیر و لبنیات،ريالند و چربی ها.
3- نان و غلات مانند نان،برنج، ماکارونی و... را بیشتر از سایر گروهها مصرف کنید.بعد از آن میوه و سبزیجات را بیش از همه مصرف کنید.گروه گوشت و شیر و لبنیات بعد از گروه میوه و سبزیجات از نظر مقدار باشد.قند و چربی ها را به مقدار کمی مصرف کنید.
4- در گروههای غذایی تـّنوع را رعایت کنید.به طور مثال هر روز از یک نوع میوه استفاده نکنید، بلکه از میوه های متفاوت استفاده نمائید.
5- در طول دوران بارداری، باید حدود یک تا دو کیلوگرم وزن اضافه کنید و بعد از آن هر هفته 400 تا 450 گرم وزن اضافه نمائید.
6- از خوردن غذاهای پر ادویه،خیلی چرب،نوشابه های گازدار،چای،قهوه و غذاهایی که باعث نفخ می شوند خودداری نمائید.
به علت اهمیت زیاد تغذیه به کتابهایی که در مورد تغذیۀ دوران بارداری نوشته شده است،مراجعه کنید و اطلاعات کافی را بدست آورید.می توانید به مشاوران تغذیه مراجعه کنید و اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنید.

بهداشت دوران بارداری

در دوران بارداری به مراکز بهداشتی یا کلینیک مادر و کودک مراجعه نمائید و از مراقبتهای بارداری و بهداشت فردی در این دوران مطلع شوید.
مراقبت از دندانها،مراقبت از پستانها،رعایت نظافت و بهداشت دستگاه تناسلی،نخوردن دارو،قرار نگرفتن در معرض اشعه،نرفتن به عیادت بیماران، خودداری از مصرف دخانیات،انجام ورزشهای سبک،پوشیدن لباسهای گشاد و راحت و کفش بدون پاشنه و... از جمله مراقبتهای بهداشتی در دوران بارداری است.

ورزش در دوران بارداری

ورزشهای سبک و منظم مانند پیاده روی روزانه،باعث سلامتی مادر و نشاط روحی او می شود.این عامل در رشد هوش نوزاد مؤثر است.البته حرکات شدید و ورزشهای رقابتی باید در دوران بارداری حذف شوند.
همچنین از انجام ورزش در هوای گرم و مرطوب و زمانی که تب دارید،خودداری نمائید.ورزش شما نباید در حدی شدید باشد که ضربان قلب شما به بیش از 140 بار در دقیقه برسد.

بهداشت روانی در دوران حاملگی

1- آرامش خود را حفظ نموده از ناراحتی و عصبانیت دوری کنید.مردان هم باید به همسر خود کمک کنند تا ناراحت نشوند.آنان با کمک و همکاری خود می توانند نقش مهمی در حفظ آرامش و سلامتی روان همسر خود داشته باشند.
2- هر روز زمانی را به تفریح،سرگرمی،خنده و... اختصاص دهید.
3- رابطه و رفت و آمد خود را با خویشاوندان، مخصوصا" پدر و مادر خود بیشتر کنید.
4- همیشه به یاد خداوند باشید، دعا کنید و نمازهای مستحبی بخوانید.
5- بعضی از روزها به طبیعت رفته و از هوای آنجا استفاده کنید.
6- ساعاتی از روز را به فکر کردن،مطالعه و خواندن کتاب،خواندن قرآن و این قبیل کارها اختصاص دهید.
7- در روز ساعتی را با همسر یا همسایگان در مورد مسائل اعتقادی،اخلاقی،علمی و... بحث کنید.
8- از مشاجره،دعوا،داد و فریاد و... خودداری کنید.
9- به مقدار کافی استراحت کنید و خواب کافی داشته باشید.

آموزش جنین

نوزاد حتی پیش از اینکه بدنیا بیاید می تواند چیزهایی یاد بگیرد.نوزاد در دوران جنینی و پیش از تولد نیز صداها را می شنود و از طریق آنها چیزهایی را می آموزد.بنابراین بهتر است در روز زمانهایی را به صحبت کردن با جنین بپردازید،برای او شعرهای اخلاقی،تربیتی،بهداشتی بخوانید.ساعاتی از روز را نوار قران گوش دهید و یا خودتان قرآن بخوانید.
در این دوران حرفهای زشت نزنید و در جاهایی که دیگران سخن ناشایست می زنند حضور پیدا نکنید.با صدای بسیار بلند،فریاد نکشید و در جاهایی که دعوا شده است و دیگران سر هم فریاد می کشند نمانید.فیلمهایی که صحنه زد و خورد،دزدی و دروغگویی،کارهای احمقانه ارند را کمتر تماشا کنید و به جای آن فیلمهای آموزنده، فیلمهایی در مورد طبیعت و... نگاه کنید.
در دوران بارداری همیشه فکر کنید که کودک کوچکی همراه شما است و همۀ رفتارها و شنیده های شما درس می گیرد.آنگاه با خود فکر کنید که چه کارهایی باید انجام دهم؟ چه چیزهایی بشنوم؟ وچه سخنانی بگویم؟




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.