شربت انار

شربت ها نوشیدنی های خوش طعم و بی نظیر می باشند، انواع شربت ها وجود دارد که متناسب با ذائقه افراد انتخاب می گردد، شربت انار یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی های شربتی می باشد که گزینه انتخابی هر ذائقه ای قرار می گیرد، این شربت به دلیل تهیه شدن از میوه ی زمستانی انار فواید بسیاری برای سلامتی را نیز برای بدن شما ارمغان دارد، در این مطلب با طرز تهیه شربت انار همراه ما باشید.
شنبه، 30 مرداد 1400
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
شربت انار

مواد مورد نیاز برای شربت انار

۱/۲لیوان شکر

۴ لیوان آب انار

۱/۳ لیوان آبلیمو
 

شیوه ی دانه کردن انار

انار میوه ای بینظیر و خوشمزه است که با وجود طعم فوق العاده اش، دشواری دانه کردنش موجب دست کشیدن برخی از خوردن این میوه گردد، ما شیوه ای را برای دانه کردن انار ارائه می دهیم:

تاج انار یا همان بخش فوقانی انار را با یک چاقو بریده و به طور کامل و به شکل دایره جدا می نماییم، از بخش تاج هماهنگ با بخش سفید انار می بریم، این عمل باید از قسمت انار صورت گیرد، پس از آن انار را به سه بخش قسمت نموده و قسمت های سفید داخل انار را تفکیک نمایید.
 

شیوه ی آب گرفتن انار

دانه های انار به دست آمده را داخل مخلوط کن قرار دهید، سعی کنید هنگام آب گیری به انارهای دانه شده، اجازه دهیم تا آب بیفتند، یعنی اینکه نباید زمان مصرف از مخلوط کن زیاد باشد، بلکه در چند مرحله صورت بگیرد، به این دلیل که مزه واقعی انار از دست نرود، حالا انار حاصله از مخلوط کن را درون صافی ریخته و بر روی ظرف پاکیزه ای بگذارید تا آب آن جمع گردد.

شربت انار
 

طرز تهیه شربت انار با طعم جادویی

در طرز تهیه شربت انار پس از آماده شدن آب انار،  آب انار به دست آمده را به همراه شکر و آبلیمو را درون قابلمه ای ترکیب نمایید و بر روی شعله ملایم بگذارید، مرتب و با فاصله زمانی کم هم زده شود، پس از حل شدن شکر به خوبی، میزان درجه را پایین آورده و زمان دهید تا میزان شربت ما کمتر شود و به غلظت برسد(شربت باید نصف میزان نخست گردد) حدودا یک ساعت نیاز است، پس از طی شدن این زمان و مشاهده غلظت کافی شربت، شعله زیر قابلمه را خاموش نمایید، و اجازه دهید تا سرد گردد، شربت آماده شده است تا نوش جان نمایید، این شربت را می توان به مدت ۶ تا ۸ ماه در یخچال نگهداری کرد.
 

چند نکته طلایی در تهیه شربت انار

میزان مصرف شکر در این شربت کاملا به دلخواه شما است، در صورت تمایل شما آزادید که از شکر به مقدار زیاد یا کم، و یا به طور کامل مورد استفاده قرار ندهید.

همچنین به جای شکر می توانید از عسل طبیعی بهره ببرید، که هم بسیار مقوی بوده و برای سلامتی مفید است و هم شربت در طعم متفاوت تر و بهتری را تجربه می نمایید. 1
 

خواص انار


کاهش فشار خون
فشار خون بالا اغلب دلیل مشکلات سلامتی جدی مانند حملات قلبی و سکته مغزی است. نوشیدن آب انار به طور مرتب، فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و اثرات مثبتی بر حفظ سلامت رگ‌های خونی و قلب دارد.
 
تسکین درد مفاصل و آرتروز
مواد ضد التهابی موجود در انار می‌تواند مشکلات ناشی از انواع آرتروز را تسکین دهد. آن‌طورکه از مطالعات پیداست، عصاره انار قادر است آنزیم‌هایی که در پیشرفت آرتروز نقش دارند را متوقف کند.
 
کاهش خطر بیماری‌های قلبی
مصرف منظم انار یا آب آن باعث کاهش کلسترول خون می‌شود. کلسترول بالا یکی از عوامل مسدود سازی عروق خونی است که خطر حملات قلبی را افزایش می‌دهد. پس پایین آوردن سطح کلسترول بدن با کمک خواص انار علاوه بر مزایای فراوانی که برای سلامتی دارد، لطف بزرگی در حق قلب محسوب می‌شود.
 
کاهش اختلال نعوظ
آب انار انعطاف پذیری رگ‌ها را افزایش می‌دهد و جریان خوب را بهبود می‌بخشد و همانطور که گفته شد به سود قلب است.

مطالعات اولیه انجام شده بر خواص انار نشان داده‌اند که این ویژگی انار می‌تواند به کاهش اختلال نعوظ کمک کند، اما اثر مستقیم آن بردرمان ناتوانی‌ جنسی هنوز اثبات نشده‌ است.
 
بهبود عملکرد حافظه
مطالعات نشان می‌دهند که بیمارانی که پیش از جراحی به آن‌ها دو گرم عصاره انار داده شده می‌شده، بعد از جراحی کمتر دچار از دست دادن حافظه می‌شوند.

تحقیقاتی نیز روی افراد سالخورده انجام شد، که نشان می‌دهد مصرف روزانه یک لیوان آب انار به طور قابل توجهی حافظه زبانی و بینایی را بهبود می‌بخشد.

شربت انار
 
افزایش انرژی
مطالعات انجام شده روی ورزشکاران نشان داده است که یک گرم عصاره انار که ۳۰ دقیقه قبل از تمرین دریافت شده باشد، باعث بهبود جریان خون می‌شود.

این اثر منجر به کاهش خستگی بعد از تمرین، درمان کوفتگی بعد از ورزش، افزایش اثر بخشی تمرین و در نتیجه تناسب اندام می‌شود.

قطعا مطالعات بیشتری در این رابطه نیاز است، اما این‌ها اولین خواص مثبت یافت شده هستند. 2
 
مبارزه با عفونت قارچی و باکتریایی
دانه‌های انار می‌توانند در مبارزه با میکروارگانیسم‌های مضر موثر باشند. آن‌ها یک سلاح موثر در برابر انواع مختلف باکتری‌ها هستند و به جلوگیری از عفونت و التهاب در دهان مانند برفک دهانی کمک می‌کنند. اگر غالبا از زخم‌های دهانی یا لثه رنج می‌برید، مصرف این میوه می‌تواند به شما کمک کند.
 
مانع آسیب به سلول‌ها
انار با محتوای آنتی اکسیدانی خود از استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری می‌کند و در نتیجه از آسیب به سلول‌ها ممانعت به عمل می‌آورد.
 
مبارزه با دیابت
انار با کاهش چربی و توده‌های موجود در رگ‌های خونی و همچنین کلسترول بد می‌تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند.
 
خواص انار برای پوست
انار یک منبع غنی از ویتامین C است و روغن آن پوست را بازسازی، آسیب‌ها را ترمیم می‌کند و باعث مرطوب و صاف شدن پوست می‌شود.

انار همچنین مو را تغذیه و ریشه‌ آن را تقویت می‌کند. از آنجا که این میوه دارای خواص ضدسرطانی و ضد التهابی است، به مبتلایان به سرطان پوست نیز کمک می‌کند.

ویتامین C موجود در انار همچنین پوست شما را در برابر اثرات مخرب خورشید محافظت می‌کند.

مصرف انار حدود ۴۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می‌کند. انار همچنین سرشار از آهن است و می‌تواند به رشد مو‌های شما نیز بسیار کمک کند.

به علاوه  آب انار نیز دارای ترکیبات کلاژن‌ساز و الاستین است که ترک‌ها و زخم‌های پوستی را با سرعت بیشتری بهبود می‌دهد.
 
خواص انار در بارداری و جنین
انار مقدار قابل توجهی آهن دارد، در نتیجه خون‌ساز بوده و خون را تصفیه می‌کند. مادران بارداری بیش از سایرین در معرض کم‌خونی هستند و باید برای حفظ سلامت خود و جنین به این موضوع توجه داشته باشد.

علاوه بر خون‌سازی، انار ضد ویار و ضد تهوع است و برای درمان تهوع صبحگاهی در بارداری بسیار مفید است. برای بهره‌مندی از این خاصیت هر روز صبح، هنگام ناشتا مقداری انار یا آب آن‌را میل کنید.

درصورتی که در روران بارداری، دچار فشار خون بالا هستید، مصرف انار می‌تواند به شما کمک کند. فشار خون بالا برای مادر و کودک او بسیار خطرناک است.

انار همچنین با کاهش فشار خون، حرارت بدن را نیز کاهش می‌دهد و منجر به آرامش بیشتر شما می‌شود. 

یک کودک سالم در بدن مادری سالم رشد می‌کند. با مصرف انار علاوه بر اینکه سلامت مادر تامین می‌شود، به رشد کودک، رشد و تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از نرمی استخوان در مادر و جنین بسیار کمک می‌کند.
 
خواص انار برای لاغری
طبق مطالعات انجام شده، اسید‌های چرب در خون باعث چاقی شکم و پهلو می‌شوند و مصرف انار می‌تواند در کاهش این اسید‌های چرب موثر باشد.

به علاوه همانطور که گفته شد انار کلسترول و چربی خون را کاهش می‌دهد و در نتیجه از نفوذ چربی به داخل بافت‌ها جلوگیری به عمل می‌آورد.

اسید لینولنیک و پولی فنور موجود در رب انار، سوخت و ساز بدن را نیز افزایش می‌دهد.
 
خواص انار برای سرماخوردگی
همانطور که گفته شد، انار سرشار از ویتامین C و آهن است، بنابراین می‌تواند به بهبود سرماخوردگی کمک بسیار کند و همچنین از ابتلا به آن جلوگیری نماید.

برای بهره‌مندی از این خواص انار، توصیه می‌شود آن را به صورت پخته مصرف کنید زیرا انار در معرض حرارت، آنتی بیوتیک تولید می‌کند.

برای اینکار انار را با پوست روی یک شعله‌پخش کند روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا بعد از حدود ۲۰ دقیقه از درون پخته شود.

دانه‌های انار پخته شده را قبل از خواب مصرف کنید و بعد از آن چیزی میل نکنید. در موارد عفونت شدید این درمان را برای سه شب تکرار کنید. 3

پی نوشت:
1.www.modvan.ir
2.www.beytoote.com
3.www.khanefootball.com


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما