علاوه بر این، از آنجایی که ممکن است نواحی گونه در اثر جای دندانی که در ناحیه پشتی خالی شده است، فرو بریزد، با استفاده از ایمپلنت کردن دندانهای آن ناحیه، مجدد گونه ها به حالت اول بازگردانده شده و از به هم خوردن فرم صورت و گونه ها جلوگیری می شود.
فراموش نکنید که ظاهر طبیعی و زیبا در درجه اول توسط دندانهای سالم و سفید و یکدست ارائه می شود. فرورفتگی در ناحیه گونه ها نیز که عمدتا به دلیل نبود دندان در ناحیه خلفی دهان ایجاد می شود، به کمک انجام صحیح ایمپلنت دندان توسط یک دندانپزشک حاذق، به راحتی برطرف شده و ظاهر نچرال و زیبای قبلی را به فرد باز می گرداند. در ناحیه قدامی نیز، تغییر رنگ دندان ها، کجی آنها ، شکستگی و بد فرمی در دندان ها می تواند با روش های نوین دندانپزشکی برطرف شود، به گونه ای که دندانهایی طبیعی و زیبا را برایتان به ارمغان بیاورد.
کاربرد و مزایای ایمپلنت دندان
از کاربرد و مزایای ایمپلنت دندان می توان در مواردی که یک یا چند دندان از دست رفته در دهان وجود دارد، استفاده کرد و این روش می تواند مزیت استفاده از پروتز ثابت را حتی در مواردی که کاملا فاقد دندان هستند به خوبی ارائه کند. در رابطه با یک دندان از دست رفته هم، دندانپزشک باید بتواند ایمپلنت را در آن ناحیه، بدون هیچ گونه ایجاد سایش و برش در دندانهای مجاور قرار دهد.قبلا برای کاشت ایمپلنت دندان ، عمدتا از ایمپلنت های متحرک استفاده می شد. در این روش، دندان های مجاورِ قسمت بدون دندان را اندکی تراشیده و سپس ایمپلنت متحرک را به آن ها متصل می کنند. پس بدین ترتیب انجام ایمپلنت متحرک به دندان های سالم نیز آسیب می رساند و به همین دلیل از این روش تنها در برخی موارد خاص استفاده می شود.
امروزه بیشتر از روش های ثابت و به روز برای کاشت ایمپلنت دندان بهره می گیرند. با استفاده فراگیر از کاربردهای ایمپلنت دندان، اکنون دیگر این امکان وجود دارد که بدون آسیب به دندان های سالم در جلو و عقب، دندان های از دست رفته را بازیابی و ترمیم کرد.
کاربرد و مزایای ایمپلنت دندان
کاربردهای ایمپلنت در دندانپزشکی از دهه 1990 آشکار شده و همچنان مورد پژوهش های جدید قرار می گیرد و روز به روز در حال توسعه و پیشرفت است. از زمان استفاده از ایمپلنت در تکنیک های درمانی، به بسیاری از بیماران این امکان داده شده است که از پروتز ثابت و پروتز متحرک به روش راحت تر و کاربردی تری استفاده کنند.
آیا ایمپلنت دندان عوارض جانبی هم دارد؟
ایمپلنت دندان در واقع عوارض جانبی خاصی ندارد البته می توانید مقاله عوارض ایمپلنت را در سایت کلینیک ایمپلنت دکتر اختری را بررسی کنید. ایمپلنت ها از تیتانیوم خالص ساخته شده اند که بدن به آن واکنش نشان نمی دهد ، بنابراین هنگام قرار دادن در دهان هیچ عارضه جانبی برای بیمار ایجاد نمی کند.در مطالعات انجام شده تا به امروز هیچ واکنش و عارضه ی خاصی مشاهده نشده است. برخی از بیماران ممکن است در مورد احتمال تورم گونه های خود و اینکه آیا بدن ایمپلنت را می پذیرد یا نه سوالاتی داشته باشند. رد کردن ایمپلنت توسط بدن موضوعی است که باید به طور کامل فراموش شود، چرا که در طول 30 سال عمر ایمپلنت چنین چیزی مشاهده نشده است.
آیا ایمپلنت دندان عوارض جانبی هم دارد؟
فقط لازم است بدانید که در صورت وجود التهاب یا عفونت آن هم به دلیل اشتباهات احتمالی دندان پزشک ، ممکن است ایمپلنت در جای خود چفت نباشد و بیفتد، که این مورد هم امروزه حتی 1 درصد هم نیست.ورم صورت بعد از کاشت قطعاً ربطی به ایمپلنت دندان ندارد. تورم صورت ممکن است به دلیل تاثیر مداخله جراحی ایجاد شود. هر چه مداخله جراحی آسیب زا نباشد، تورم کمتری هم ایجاد می گردد. همچنین درد ناشی از کاشت نیز بر اساس کیفیت کار دندانپزشکی که انتخاب می کنید، متفاوت است. همه چیز بستگی به این دارد که دندان پزشک کار خود را با دقت و کیفیت بالایی انجام دهد.
در حین انجام عملیات کاشت، اگر ایمپلنت با زاویه نادرست قرار داده شود یا دقیقا در ناحیه ای که قبلا تعیین شده بود قرار داده نشود، ممکن است با رسیدن به مرحله پروتز مشکلات مختلفی ایجاد شود. البته در صورت امکان، رفع چنین مشکلاتی اغلب در مرحله پروتز، امکان پذیر است. با این وجود، اگر ایمپلنت هایی در ناحیه اشتباه یا با زاویه نادرست قرار داده شده اند که حتی در مرحله پروتز نیز قابل اصلاح نیستند می توان از روش برداشتن این ایمپلنت ها از استخوان فک استفاده کرد که البته این کار نتایج نامطلوبی در درمان ایمپلنت دندان خواهد داشت.