توطئه بزرگ

خداوند پس از برانگيختن پيامبران در اقوام و ملت هاي گوناگون و در سير تدريجي تاريخ دين داري، از پيامبر زادگان نيز، ملتي برگزيده براي تبليغ و ترويج دين قرار مي دهد. در فاصله اي کوتاه، ملتي به نام بني اسرائيل شکل مي گيرد که پيامبراني براي هدايت و رشد آنها فرستاده مي شوند تا آنها را آماده پرچم داري ديني سازند، ولي اين ملت خيلي زود گرفتار
پنجشنبه، 21 مرداد 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
توطئه بزرگ
توطئه بزرگ
توطئه بزرگ






پرده اول

خداوند پس از برانگيختن پيامبران در اقوام و ملت هاي گوناگون و در سير تدريجي تاريخ دين داري، از پيامبر زادگان نيز، ملتي برگزيده براي تبليغ و ترويج دين قرار مي دهد.
در فاصله اي کوتاه، ملتي به نام بني اسرائيل شکل مي گيرد که پيامبراني براي هدايت و رشد آنها فرستاده مي شوند تا آنها را آماده پرچم داري ديني سازند، ولي اين ملت خيلي زود گرفتار خصلت ها و رفتارهاي زشت تاريخي مي شود و عذاب ها و نفرين هاي مکرر آسماني و زميني را براي خود مي خرد، با اين حال همچنان مي پندارد که ملت برگزيده است و برگزيده بودنش به دليل امتيازهاي ذاتي اش است و...

پرده دوم

آخرين دين، يعني اسلام، در ادامه مصائب تاريخي پيامبران الهي، با مشکل فتنه يهود و منافقين روبه رو شد؛ فتنه اي که به موازات هوشياري يا غفلت تاريخي مسلمانان، منفعل يا فعال بوده است.

پرده سوم

از ديدگاه قرآني، مشکل تاريخي يهود وبني اسرائيل اين بود که به جاي آماده شدن براي ايفاي نقش آسماني اي که خدا برايشان در نظر گرفته بود، به دو صفت زشت دچار شدند: خود برتر بيني و دنيا پرستي. از اين ديدگاه، يهود، حسي ترين و مادي گراترين ملت ها هستند که به خاطر اين دو ويژگي ، ماوراء و غيب، و تصور زندگي ماورايي برايشان باور نکردني است. بنابراين، در اثر دنيازدگي، ويژگي هاي تاريخي خاصي پيدا کردند، مانند مال پرستي، ربا خواري، مکر و نيرنگ، تحريف و تبعيض، انحراف زايي در اديان آسماني بهانه گيري در برابر دعوت پيامبران و آموزه هاي آسماني، فساد اخلاقي، نفاق و دو رويي، سازش با گمراهان، پيمان شکني و خيانت، و ويرانگري کشتار و به ويژه درباره پيامبران الهي.
البته از منظر قرآن، بر اساس سنت هاي الهي، ملتي که چنين باشد، در طول تاريخ همواره اين مجازات شامل حالش خواهد شد: پراکندگي در روي زمين، ذلت، تحمل عذاب هاي آسماني و زميني، و سرانجام نابودي.
البته در ساختار قصه هاي قرآني، بيشترين و مهم ترين قصه ها، قصه هاي بني اسرائيل است، به ويژه در سوره بقره که سوره اي مدني است و از بيان اين قصه ها دو کار کرد درنظر است؛ يکي معرفي چهره واقعي و تاريخ يهود و هشدار دادن به آنها درباره مقاومت در برابر اسلام و ديگري آسيب شناسي جامعه اسلامي و بهسازي آن در سير تدريجي پيدايش آن در مدينه، با توجه به آسيب شناسي جامعه ديني يهود در گذشته.

پرده چهارم

در جهان غرب، پس از سپري شدن قرون وسطا، عصر رنسانس که دوران دنيازدگي و سرمايه داري و انسان محوري است آغاز مي شود. اين دوران که اوج تمدن زميني بشر است، ريشه در برخي طراحي ها و زمينه سازي هاي تفکر جهاني يهود دارد.
اسپينوزا، دورکيم ، فرويد و اريکسون، از دانشمندان دوران رنسانس يهودي بودند و بخش قابل توجهي از آنها مثل نيوتون، يهودي زاده نو مسيحي بودند. تمدن جديد غرب، در تمدن مسيحيت قرون وسطايي ريشه نداشت، بلکه نوگرايي هايي که برخاسته از ديدگاه سنتي يهوديت نسبت به دنيا و دين و... بود، باعث پيدايش آن شد.
و آنگاه که اين تمدن سکولار، لائيک و انسان محور تشکيل شد، رهبران سياسي يهود(صهيونيسم بين الملل) به قصد ضربه زدن به اسلام و ايجاد حکومتي بر اساس تمدن باستاني يهود در فلسطين، طرح تولد کشور غاصب اسرائيل را اجرا کردند تا با سيطره بر مهم ترين نقطه تمدني ديني، جغرافيايي، فرهنگي و تاريخي عرب، يعني خاورميانه، تمام دنيا را زير سيطره خود در آورند.

پرده پنجم

از هنگام پيدايش اسرائيل غاصب تا همين اواخر، جهان غرب براي سهولت طرح يهودي سازي فلسطين، در جهان غرب و اسلام، فرهنگ ناسيوناليسم عربي را به جاي فرهنگ اسلامي، ترويج کرد تا هر واکنش و اعتراضي را خاموش سازد و هر مبارزه احتمالي اسلامي نيز غريب وتنها بماند. در نتيجه، نبردهاي اسلامي، به نبردهاي قوميتي، داخلي و بي اهميت تبديل شود و جهان اسلام دچار غفلت شود. ثمره اين رويکرد، پيشروي هاي روز افزون اسرائيل غاصب، کم تحرکي جهان اسلام، و خطر از دست رفتن کامل و نابودي قبله اول مسلمانان بود.
پيروزي انقلاب اسلامي ايران و احياي ارزش هاي اسلامي و طرح مسئله ضرورت بازگرداندن هويت ديني و اسلامي به موضوع فلسطين در کنار تشديد مبارزه ضدا اسرائيلي، رهبران انقلاب را واداشت براي اين مسئله، چاره اي بنيديشند. اختصاص آخرين جمعه ماه رمضان براي خيزش جهاني مسلمانان بر اساس ارزش هاي اسلامي در برابر اسرائيل و ارزش هاي غير اسلامي تدبيري سياسي يا نظامي، بلکه تدبيري ديني- اجتماعي بود.
اين طرح در جهان اسلام و در تفسير ماهيت مبارزات فلسطينيان بازتابي سريع و گسترده داشت.

روز جهاني قدس يعني...(1)

روز جهاني قدس به معناي احياي ارزش ها و فرهنگ اسلامي در ظلم ستيزي و مبارزات ضد صهيونيستي است؛ چرا که تنها فرهنگ و ارزش هاي اسلام، توان مبارزه با ظلم و استکبار و استعمار را دارد.
روز جهاني قدس، يعني تک تک مسلمانان، حتي با دست خالي و مشت هاي گره کرده خود، با پشتوانه ايمان و معنويت، مي توانند نيرويي مؤثر بر عليه اسرائيل غاصب و صهيونيسم بين الملل باشند.
روز جهاني قدس، يعني مقاومت ديني و مردمي حزب الله در برابر جريان ناسيوناليستي و سازش کارانه حکام عرب
روز جهاني قدس، يعني ايجاد موج سياسي، اجتماعي و فرهنگي در جهان اسلام، با هدف خنثي کردن موج تبليغي و رسانه اي صهيونيستي.
روز جهاني قدس، يعني خيزش مسلمانان در برابر ائتلاف تاريخي يهوديان صهيونيست و منافقين.

پي نوشتها:

1. ره توشه ماه مبارک رمضان 88؛ تهيه وتدوين دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، صص 199، 220، 221.

منبع: کتاب گلبرگ شماره 122




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط