کالری سرکه چقدر است؟ + ارزش غذایی

یکی از مواد غذایی که از قدیم الایام جزو اقلام پر مصرف در بین خانواده های ایرانی به حساب می آید سرکه می باشد. سرکه کاربردهای فراوان دارد و بیشتر در ساخت ترشی از آن استفاده می شود. سرکه دو نوع تجاری و خانگی دارد که نوع خانگی آن بسیار کمیاب است چرا که مراحل تولید آن سخت و زمان بر می باشد و حداقل پنج سال زمان نیاز است تا شما به یک سرکه خوب دست پیدا کنید. سرکه دارای خواص زیادی است که در مطلب زیر به برخی از آنها اشاره کده ایم.
سه‌شنبه، 16 آبان 1402
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: ایوب شهبازی
موارد بیشتر برای شما
کالری سرکه چقدر است؟ + ارزش غذایی

ارزش غذایی سرکه در 100 گرم

مقدار 100 گرم
کالری 18 کیلوکالری
کربوهیدرات 0.04 گرم
پروتئین 0.00 گرم
چربی 0.00 گرم
آب 94.78 گرم
فیبر 0.00 گرم
قند 0.04 گرم
کلسترول 0.00 میلی گرم
 

ویتامین های موجود در سرکه در 100 گرم

ویتامین 100 گرم
ویتامین A 0.00 میکروگرم
ویتامین D 0.00 میکروگرم
ویتامین E 0.00 میلی گرم
ویتامین K 0.00 میکروگرم
ویتامین C 0.00 میلی گرم
تیامین (B1) 0.00 میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) 0.00 میلی گرم
نیاسین (B3) 0.00 میلی گرم
کولین (B4) 0.00 میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) 0.00 میلی گرم
ویتامین B6 0.00 میلی گرم
فولات (B9) 0.00 میکروگرم
ویتامین B12 0.00 میلی گرم
 

مواد معدنی موجود در سرکه در 100 گرم

ماده معدنی 100 گرم
کلسیم 6.00 میلی گرم
آهن 0.03 میلی گرم
منیزیم 1.00 میلی گرم
فسفر 4.00 میلی گرم
پتاسیم 2.00 میلی گرم
سدیم 2.00 میلی گرم
روی 0.01 میلی گرم
مس 0.01 میلی گرم
منگنز 0.06 میلی گرم
سلنیم 0.50 میکروگرم
 

سرکه برای چه کسانی مفید یا مضر است؟

 
سرکه انگور عالی برای کاهش وزن
 سرکه به خاطر داشتن کالری کم میتواند به افرادی که تصمیم به کاهش وزن دارند کمک بسیاری بکند. غذاهایی که با سرکه آماده می‌شوند از اضافه وزن شما پیشگیری میکنند. وقتی سرکه را به غذای خود اضافه کنید این ماده موجب احساس سیری در شما میشود و در مدت زمان طولانی سبب کاهش جذب کالری در بدن میگردد.. سرکه به همراه رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی موجب می شود که در ماه حدودا 500 گرم وزن کم کنید. برای لاغر شدن می توانید روزی سه مرتبه یک قاشق چای خوری سرکه را با یک لیوان آب مخلوط کرده و میل کنید.
 
تاثیر مثبت سرکه انگور بر روی واکنش انسولین
برخی مطالعات نشان داده اند که سرکه حاوی برخی ترکیبات طبیعی است که تاثیر مثبتی بر روی واکنش انسولین می گذارند. به عبارتی دیگر این ماده همچنین برای تثبیت سطح قند خون مفید است. برای تعدیل قند خون یک قاشق چای خوری سرکه را در یک لیوان آب حل کرده و به مد ت سه ماه روزانه 3 مرتبه (نیم ساعت قبل از غذا) میل کنید.
 
سرکه انگور برای کمک به کنترل اشتها
مشکلی که افراد دارای رژیم غذایی کاهش وزن یا افراد مبتلا به دیابت دارند، مشکل بودن کنترل کردن اشتهایشان است. سرکه می تواند به این موضوع با کنترل کردن اشتها کمک کند.
 
سرکه انگور عالی برای دیابت نوع دو
دیابت نوع دو از انواع دیابتی است که اکثر افراد دارای اضافه وزن با آن دست و پنجه نرم می کنند. چربی های بدن مانع عملکرد خوب انسولین جهت کنترل قند خون می شود. سرکه می تواند به کاهش وزن و به طور همزمان واکنش پذیری انسولین را بهبود بخشد.
 
سرکه انگور برای بهبود متابولیسم کبد
کبد جایی است که انسولین تولید می شود. یکی از عواملی که باعث می شود انسولین نتواند تولید شود زمانی است که سوخت و ساز با مشکل مواجه است. سرکه می تواند به بهبود متابولیسم کبد برای تولید مناسب انسولین کمک نماید.
 
سرکه انگور سرشار از آنتی اکسیدان
برخی تحقیقات اظهار داشته اند که سرکه حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که به خوبی با رادیکال های آزاد مقابله می کنند و به طور همزمان سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
 
سرکه انگور عالی برای قلب
مقدار پتاسیم در سرکه کاملا بالاست در حالی که مقدار سدیم آن نسبتا کم است. در واقع یکی از فواید سرکه، ارتقای سلامتی قلب است.
 
سرکه انگور برای مقابله با التهاب
حالت های التهابی شرایط آسانی برای کنار آمدن با آن نیستند، چرا که می توانند قسمت های دیگر را تحت تاثیر قرار دهند. سرکه حاوی خواصی است که می توانند به مانند ضد التهاب عمل کنند و به مقابله با التهاب کمک کنند.
 
سرکه انگور برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی
تمامی خوراکی هایی که غنی از آنتی اکسیدان ها می باشند برای مقابله با رادیکال های آزاد عالی هستند و می توانند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کنند و سرکه در این زمینه استثنا نیست.
 
مقابله با اختلالات متابولیسمی
برخی اختلالات متابولیکی می توانند بر روی سلامت قلب و عروق تاثیر بگذارند و باعث به وجود آمدن شرایطی مانند دیابت و تجمع کلسترول شوند. آنتی اکسیدان های قوی و بعضی ترکیبات طبیعی وجود دارند که می توانند به مقابله با این حالات کمک کنند.
 
سرکه انگور راه حلی برای لخته خون
طبق آنچه پیش از این هم در بخش سلامت نمناک گفته ایم لخته های خونی برای ترمیم زخم ها و جلوگیری از عفونت الزامی هستند. متاسفانه گاهی اوقات ظاهر شدن لخته خون در نواحی حیاتی بدن مانند شریان ها و سیاهرگ ها می تواند توزیع خون را با مشکل مواجه ساخته و جریان خون را کاهش دهد.
 
سرکه انگور برای کاهش ریسک حملات قلبی
فشار خون پایین می تواند باعث ایجاد چندین اختلال مهلک شود و یکی از اینها حمله قلبی است که طی آن قلب مجبور شده است به شدت تپش داشته باشد.
 
سرکه انگور برای جلوگیری از سکته
زمانی که خون جریان طبیعی در محل مناسبی نداشته باشد، سکته رخ می دهد و علت بروز آن کاهش اکسیژن رسانی به مغز است. سرکه می تواند به از بین بردن عواملی که باعث کاهش جریان خون می شوند کمک کند و مانع از سکته شود.
 
سرکه انگور برای افزایش کلسترول خوب
کلسترول خوب یا همان HDL برای سلامتی قلب ضروری است. کلسترول خوب باعث ایجاد تعادل کلسترول بد یا همان LDL می شود که این کلسترول بد می تواند منجر به تشکیل لخته در شریان ها و وریدها یا اختلال در سیستم گوارشی شود.
سرکه سرشار از پکتین است که جذب مواد غذایی و مایعات را در رود ه کند کرد ه و با عبور آرام از دستگاه گوارش کلسترول را د فع می کند. برای کاهش کلسترول بد خون یک قاشق چای خوری سرکه سیب را با یک قاشق چای خوری عسل در یک لیوان آب حل کرده و به مد ت 3 ماه روزانه (قبل از غذا) 3 مرتبه میل کنید.
 
سرکه انگور برای جلوگیری از تشکیل رسوب
رسوب مواد در واقع یکی از عواملی است که می تواند باعث حمله قلبی و سکته شود. دلیل عمده تجمع رسوب، مقدار زیاد LDL است. همانطور که گفته شد سرکه با افزایش کلسترول خوب یا HDL سطح LDL را به تعادل می رساند.
 
سرکه انگور برای افزایش تولید گلبول های قرمز خون
گلبول های قرمز خون برای توزیع مواد مغذی و اکسیژن به سرتاسر بدن ضروری هستند. سرکه به افزایش تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما