وقتي ناخن گوشه مي‌زند

خيلي از اوقات ناخن‌هاي پا در پوست اطراف ناخن فرو مي‌روند که باعث درد و ناراحتي و عفونت مي‌شود و بيماران نياز به جراحي پيدا مي‌کنند. مهم‌ترين علامت فرو رفتن ناخن در گوشت وارد آمدن فشار غيرعادي به آن است و شايع‌ترين محل اين اتفاق ناخن شست پا است.
سه‌شنبه، 19 بهمن 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
وقتي ناخن گوشه مي‌زند

وقتي ناخن گوشه مي‌زند
وقتي ناخن گوشه مي‌زند


 

نويسنده:دکتر فرامرز کريميان*




 
خيلي از اوقات ناخن‌هاي پا در پوست اطراف ناخن فرو مي‌روند که باعث درد و ناراحتي و عفونت مي‌شود و بيماران نياز به جراحي پيدا مي‌کنند.
مهم‌ترين علامت فرو رفتن ناخن در گوشت وارد آمدن فشار غيرعادي به آن است و شايع‌ترين محل اين اتفاق ناخن شست پا است.
دلايل مهم آن عبار‌ت‌اند از: پوشيدن کفش نوک‌ باريک به مدت طولاني و راه رفتن با آن، گرفتن گوشه‌هاي ناخن از عمق به نحوي که گوشه ناخن درون بستر ناخن دفن شود، وارد‌ آمدن فشار ناگهاني غيرعادي روي ناخن مانند افتادن جسم سنگين روي آن يا پا گذاشتن روي ناخن.
روش پيشگيري اين است که گوشه ناخن را از ته بگيريم. همين‌طور با کفش نوک باريک زياد راه نرويم و طولاني مدت به پا نايستيم.
مهم‌ترين عارضه آن درد، التهاب و عفونت ناحيه است.
درمان قطعي اين پديده خارج کردن ناخن از گوشت است و اقداماتي که منجر به پيشگيري از ورود مجدد ناخن به داخل گوشت شود که اين کار به‌طور عمده به روش جراحي قابل انجام است. خيلي از بيماران درباره روش جراحي نگراني‌هايي دارند يا از جراحي مي‌ترسند.

وقتي ناخن گوشه مي‌زند

در مورد روش جراحي بايد گفت:
 

گوشه ناخن که در گوشت فرو رفته، خارج شده و در مواردي که بيماري عود شده باشد با توجه به اينکه براي رشد ناخن منحرف شده بستر زاياي ناخن در گوشه، يا با استفاده از ابزار خاص برداشته مي‌شود تا در آن گوشه ديگر ناخن رشد نکند.
البته بهتر است جراحي ناخن در اتاق عمل سرپايي يک مرکز بيمارستان با امکانات کامل انجام گيرد چرا که در هر صورت در موارد اتفاقات غيرقابل پيش‌بيني بايد آمادگي لازم وجود داشته باشد. اين کار عموما با استفاده از بي‌حسي موضعي صورت مي‌گيرد. استثنا ممکن است نياز به بيهوشي سبک پيدا شود.
جراحي ناخن به‌طور عمده به‌وسيله جراحان عمومي به انجام مي‌رسد ولي چنانچه پزشکان عمومي هم مهارت و تجهيزات کافي در اختيار داشته باشند قادر به انجام اين کار هستند.
بيماران بين 7 تا 10 بايد هر روز انگشت خود را پانسمان کنيد و پس از آن شرايط به حالت عادي باز مي‌گردد.

پي نوشت ها :
 

*متخصص جراحي عمومي
 

منبع: http://salamat.com
ae



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.