همسري موفق باشيد

1 - همسرتان را به بيان احساساتش تشويق كنيد، مطمئن باشيد رابطه شما به طور فوق‌العاده‌اي بهبود مي‌يابد. فكرهاي عميق و احساسات خود را با هم در ميان بگذاريد تا احساس كنيد روابط خوبي با هم داريد. با همسر خود از احساسات خود حرف بزنيد، اين موجب مي‌شود كه زن نسبت به شوهر احساس صميميت بيش‌تر مي‌كند. احتياط در
چهارشنبه، 27 بهمن 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
همسري موفق باشيد

همسري موفق باشيد
همسري موفق باشيد


 





 
1 - همسرتان را به بيان احساساتش تشويق كنيد، مطمئن باشيد رابطه شما به طور فوق‌العاده‌اي بهبود مي‌يابد. فكرهاي عميق و احساسات خود را با هم در ميان بگذاريد تا احساس كنيد روابط خوبي با هم داريد. با همسر خود از احساسات خود حرف بزنيد، اين موجب مي‌شود كه زن نسبت به شوهر احساس صميميت بيش‌تر مي‌كند. احتياط در ابراز احساسات از سوي مردها يكي از اشكالات عمده آن‌هاست. يكدل باشيد، نشان دهيد كه حالت و احساس طرف مقابل را درك مي‌كند و از اين عبارت استفاده كنيد ، «فهميدم ، درست مي‌گويي ، آفرين» .
2- ياد بگيريد كه چگونه مسؤوليت‌ها را قسمت كنيد ، اين كار شاخه خالي كردن از مسؤوليت‌ها نيست ، درست زندگي كردن است .
3- هرگز در جمع به شريك زندگي‌تان اهانت و بي‌ادبي نكنيد ، كه اثرات سوء دارد. هميشه در معذرت‌خواهي نفر اول باشيد .
4- بيش‌تر روي كارهاي مثبت همسرتان تاكيد كنيد تا اعمال منفي او. بيش‌تر ستايش و كم‌تر انتقاد كنيد. اين كار نتايج فوق‌العاده‌اي به بار مي‌آورد. حرفتان را بزنيد و از انتقاد خودداري كنيد ، مثلاً به جاي اين كه بگوييد: « تو هرگز به من كمك نمي‌كني» ، بگوييد: اگر در شستن ظرف‌ها به من كمك كني بسيار ممنون مي‌شوم» .
5- هم صحبتي زن و شوهر ، براي رشد بقاي احساس صميميت آن‌ها نقش قطعي دارد، بسياري از زوج‌ها به خاطر نداشتن اين مهارت ، گرفتار سوء تفاهم و دلسردي و تكدر خاطر مي‌شوند .
6- با همسرتان از موضوعات مورد علاقه‌اش صحبت كنيد ، اگر اين كار از سوي طرفين صورت نگيرد، به مرور صحبت‌ها ، سرد و بي‌روح مي‌شود. همسرتان با گفت و گوي خود ، گاهي فقط به حمايت شما و گاهي نيز به راهنمايي‌هاي عملي شما نياز دارد، پس بايد نسبت به اشاره‌ها و احساسات همسرتان حساس باشيد تا راه‌هاي مناسب ارتباط با همسرتان را پيدا كنيد .
7- ماهرانه سوال كنيد ، يك پرسش نابهنگام ، طعنه‌آميز يا بي‌تناسب مي‌تواند از ادامه صحبت جلوگيري كند و ناراحتي به بار آورد. پرسش‌هايي كه با « چرا» شروع مي‌شود، مي‌تواند توليد اشكال كند، مثلاً به جاي «چرا دير كردي؟» مي‌توان پرسيد كه «آيا مشكلي پيش آمده بود كه دير به منزل برگشتي؟ »
8- هر روز به همسرتان كلمات اميدوار كننده بگوييد و كلمات محبت‌آميز به زبان آوريد. از زدن برچسب‌هايي مثل شلخته، خودخواه، بي‌ملاحظه و لجباز به همسرتان خودداري كنيد .
9- از مطلق گويي و استفاده از كلماتي مثل« هرگز» يا « هميشه» خودداري كنيد.
ارسالي از طرف کاربر محترم : abdo_61



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.