علايم مسموميت حاملگي

مسموميت حاملگي در سه ماهه آخر بارداري شايع‌تر است. براي همين، همه خانم‌ها بايد آن را به خوبي بشناسند و در صورت داشتن هرگونه علايم مشکوک به پزشک مراجعه کنند. علايم هشداردهنده مي‌تواند افزايش قابل ملاحظه‌...
شنبه، 7 اسفند 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
علايم مسموميت حاملگي

علايم مسموميت حاملگي
علايم مسموميت حاملگي


 





 

مسموميت حاملگي در واقع نوعي اختلال در فشارخون است که موجب مي‌شود کارکرد کليه و دستگاه عصبي مختل شود. علت يا علل مسموميت حاملگي هنوز ناشناخته است.
مسموميت حاملگي در سه ماهه آخر بارداري شايع‌تر است. براي همين، همه خانم‌ها بايد آن را به خوبي بشناسند و در صورت داشتن هرگونه علايم مشکوک به پزشک مراجعه کنند. علايم هشداردهنده مي‌تواند افزايش قابل ملاحظه‌ فشارخون باشد، هرچند که در محدوده طبيعي قرار داشته باشد. براي مثال، هميشه فشار شما در حدود 10 يا 11 روي 7 يا 8 بوده و حالا به 13 و 14 روي 9 مي‌رسد.
علامت بعدي ورم ناگهاني است. پف‌کردن صورت، دست‌ها و پاها که گاهي در صبح شديدتر است. افزايش وزن ناگهاني، وجود آلبومين در ادرار و دفع پروتئين در ادرار مجموعه علايمي هستند که مشخص مي‌کنند مسموميت بارداري رخ داده و کليه‌ها دچار علايم نارسايي مي‌شوند.
براي خانمي حامله که در سلامت بوده است، اين تغييرات فشار ناگهاني خطرناک است و امکان خون‌ريزي را در ارگان‌هاي گوناگون مانند پشت چشم، مغز و ديگر دستگاه‌هاي بدن بالا مي‌برد. اگر مسموميت حاملگي تشخيص داده و به سرعت درمان نشود، خون از کليه‌ها دفع شده و آنها را به سمت نارسايي پيش مي‌برد. فاکتورهاي انعقادي خون افت پيدا مي‌کنند و خون‌ريزي در همه جا رخ مي‌دهد و جنين دچار مشکل پارگي ناگهاني جفت مي‌شود و همچنان در صورت رسيدگي نکردن به بيمار و درمان آن حتي به سمت ورم مغز و تشنج سوق داده مي‌شود. منظورم از آشنايي شما عزيزان با علايم هشدا‌ردهنده، کمک به تشخيص هرچه زودتر مشکل است. مي‌توان به راحتي با برطرف‌کردن افزايش فشار جلوي مشکلات احتمالي را گرفت و با بستري کردن خانم باردار شرايط را تحت اختيار گرفت و اگر لازم باشد با ختم حاملگي سلامت مادر و جنين را تامين کرد. بنابراين باز هم يادآوري مي‌کنم که اگر ورم ناگهاني در پاها ديديد، اگر دچار تاري ديد، سردرد ناگهاني (سردردي که به‌طور عادي نباشد و بيشتر در ناحيه پيشاني متمرکز شود)، درد ناحيه معده و سوزش شديد آن شديد، با مراجعه به مراکز درماني، از نظر مسموميت حاملگي چکاپ شويد و از عواقب و عوارض احتمالي پيشگيري کنيد.
مسموميت در صورت تشخيص درمان در طول بارداري، اغلب بدون هيچ عارضه‌اي از بين مي‌رود. اما اگر رسيدگي به موقع نباشد، احتمال سکته مغزي، تشنج، ادم ريه و حتي افزايش خطر فشارخون بالا بدون ارتباط با بارداري پس از 35 سالگي را به همراه دارد.


منبع:www.salamat.com



 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط