حساسيت به لوازم آرايشي
10 فرمان براي فرار از حساسيت به لوازم آرايشي
2) دستهايتان را بشوييد: پيش از آرايش کردن، دستهايتان را با آب و صابون خوب بشوييد. پاکيزه بودن دستها ميکروب کمتري را به پوست صورت شما ميرساند.
3) قرض ندهيد: لوازم آرايش يک وسيله کاملا شخصي است مانند مسواک و شانه بنابراين لوازم آرايشتان را به کسي قرض ندهيد. استفاده از ريمل و سايه و حتي کرمپودر مشترک ممکن است موجب حساسيت پوستي شود.
4) آرايش، ممنوع: اگر شما به يک سايه و يا ريمل و يا هر ماده آرايشي ديگر حساسيت داريد، آن را کنار بگذاريد و تا برطرف شدن کامل علايم حساسيت، مواد آرايشي ديگري را استفاده نکنيد.
5) قديميها را کنار بگذاريد: نيم نگاهي به لوازم آرايش قديميتان بيندازيد. آنهايي را که به مرور زمان کهنه شده و تغيير رنگ دادهاند و تاريخ مصرفشان گذشته است را کنار بگذاريد.
6) بدون بوها را مصرف کنيد: بهتر است لوازم آرايشي را مصرف کنيد که بدون بو باشد. لوازم آرايشي که داراي عطر است اغلب موجب حساسيت پوستي ميشوند.
7) گاهي به چشمهايتان نگاه کنيد: اگر چشمان شما قرمز شده است و يا اگر پلکهايتان ورم کرده و قرمز شده است، از سايه چشم استفاده نکنيد چون اين مواد آرايشي شديد، حساسيت چشم و پلک شما را تشديد ميکند.
8) دور از آفتاب نگه داريد: بهتر است لوازم و مواد آرايشيتان را دور از تابش نور خورشيد نگه داريد بنابراين اگر روي ميز آرايش شما آفتاب ميافتد لوازم و مواد آرايشي خود را از روي آن جمع کنيد. اشعه آفتاب موجب تغيير شيميايي مواد آرايشي شده و ممکن است شما به اين مواد جديد حساسيت نشان دهيد.
9) اسپريها را دور از حرارت نگه داريد: قوطي اسپريهاي مو و ضدعرق و حتي عطرها را دور از تابش آفتاب،شوفاژ و يا ساير منابع حرارت قرار دهيد. حرارت ميتواند موجب انفجار اين قوطيها شود و در عين حال با تغيير مواد شيميايي، اين محصولات حساسيت زا ميشوند.
10) به برچسب وزارت بهداشت دقت کنيد: مديرکل نظارت بر مواد غذايي و آرايشي وزارت بهداشت اعلام کرده است که براي ورود هر ماده آرايشي بهداشتي به کشور، ثبت شرکت توليدکننده خارجي و وزارت بهداشت الزامي است. دکتر هدايت حسيني ميگويد: «هنگام خريد اين محصولات به برچسب مجوز بهداشتي واردات اين کالاها توجه کنيد.» شما ميتوانيد اين برچسبها را به رنگ سفيد و با نوشتههاي فارسي مشکي رنگ پشت محصولات آرايشي با مجوز وزارت بهداشت پيدا کنيد.
منبع: http://www.salamat.com