از کاشت ناخن چه برداشتي داريد؟

به هر حال، ناخن يکي از ضمايم پوستي است که نقش مهمي در زيبايي انگشتان دست ايفا مي‌کند و به همين دليل، از گذشته‌‌هاي دور زنان هميشه سعي مي‌کرده‌اند ناخن‌هاي خود را زيبا جلوه دهند. استفاده از ناخن‌هاي مصنوعي هم يکي از روش‌هايي است که برخي خانم‌ها براي زيبا کردن ناخن‌‌هاي خود به کار مي‌برند.
دوشنبه، 16 اسفند 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
از کاشت ناخن چه برداشتي داريد؟

از کاشت ناخن چه برداشتي داريد؟
از کاشت ناخن چه برداشتي داريد؟


 






 
مخاطرات کاشت ناخن در گفتگو با دکتر مريم يوسفي، متخصص پوست و مو
اين روزها اگر به آرايشگاه‌هاي شهرمان سري بزنيد، مي‌بينيد که ميزي هم مخصوص کاشت ناخن وجود دارد و مشتريانش که کم هم نيستند، اطراف ميز به انتظار نشسته‌اند. تا پيش از اين ناخن‌هاي مصنوعي طرفداران زيادي داشت ولي چون اين ناخن‌ها آسان جدا مي‌شوند، مدتي است که تب کاشتن ناخن بالا گرفته است. در اين روش، پوست اطراف ناخن را به حاشيه مي‌رانند و با فرزهاي مخصوصي سطح ناخن را خراش مي‌دهند، سپس با ماده‌اي به نام آکريل (که تنفس بخارات آن سرطان‌زاست)و با استفاده از چسب، ناخن‌هاي مصنوعي را روي ناخن‌هاي شما مي‌کارند. اگر دست به سياه و سفيد نزنيد، اين ناخن‌ها چند هفته‌اي مي‌مانند و تا وقتي ناخن‌هايتان رشد کنند و بالا بيايند بدشکل نمي‌شوند. با دکتر مريم يوسفي، متخصص پوست و مو و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي درباره همين موضوع به گفتگو نشسته‌ايم.

چرا اين روزها بعضي خانم‌ها از ناخن‌هاي کاشتني استفاده مي‌کنند؟
 

به هر حال، ناخن يکي از ضمايم پوستي است که نقش مهمي در زيبايي انگشتان دست ايفا مي‌کند و به همين دليل، از گذشته‌‌هاي دور زنان هميشه سعي مي‌کرده‌اند ناخن‌هاي خود را زيبا جلوه دهند. استفاده از ناخن‌هاي مصنوعي هم يکي از روش‌هايي است که برخي خانم‌ها براي زيبا کردن ناخن‌‌هاي خود به کار مي‌برند.

عوارضي هم دارد؟
 

بله، ناخن‌هاي مصنوعي و کاشت آنها مي‌تواند عوارضي را به وجود آورد. تحريک و اگزماي پوستي و ابتلا به عفونت‌هاي قارچي از مهم‌ترين عوارض استفاده از ناخن‌هاي مصنوعي است. استفاده طولاني‌مدت از اين ناخن‌ها مي‌‌تواند باعث تغيير حالت ناخن شده و حتي در مواردي به عوض شدن جهت و محور ناخن منجر شود.
چسب اين ناخن‌ها چه‌طور؟ برخي آرايشگران از چسب مايع براي چسباندن اين ناخن‌ها استفاده مي‌کنند.
ناخن‌هاي مصنوعي به صورت‌هاي مختلفي شامل انواع پلاستيکي و کاغذي وجود دارند و آرايشگران براي چسباندن آنها از چسب‌هاي شيميايي مخصوصي استفاده مي‌کنند که در بسياري از موارد موجب آلرژي در ناخن و انگشت مي‌شود. اگر اين التهابات شديد ‌باشد، مي‌تواند به بدشکل شدن دايمي ناخن به دليل آسيب ماتريکس ناخن (ناحيه زاياي ناخن) منجر گردد.

بعضي آرايشگرها با وسايل تيز پوست دور ناخن را به پايين فشار مي‌دهند و به نظر مي‌رسد بين پوست و ناخن فاصله مي‌اندازند؛ اين خطري ندارد؟
 

در قسمت بالايي اتصال صفحه ناخن به پوست انگشت يک محافظ مهم وجود دارد به نام کوتيکول که مانع ورود رطوبت و باکتري و قارچ بين پوست و ناخن مي‌شود. اگر در زمان کاشت ناخن يا مانيکور کردن، اين سد دچار اختلال شود، عفونت‌هاي ميکروبي و قارچي دردسرزا خواهند شد.

از کاشت ناخن چه برداشتي داريد؟

اغلب وسايلي که در کاشت ناخن استفاده مي‌شوند، به صورت مشترک بين مشتريان استفاده مي‌شود و احيانا با زخم و خون‌ريزي اطراف ناخن آلوده مي‌شوند؛ آيا خطر ايدز و هپاتيت وجود ندارد؟
 

چرا؛ علاوه بر آلرژي به چسب مورد استفاده و درماتيت تماسي آلرژيک (که با التهاب، قرمزي و خارش شديد همراه است) و افزايش احتمال رخداد عفونت‌هاي قارچي و ميکروبي، گاه در فرآيند کاشت ناخن از وسايلي استفاده مي‌شود که مي‌توانند به خون‌ريزي در کناره‌هاي ناخن منجر شوند و اگر اين وسايل خوب استريل نشده و منحصر به فرد نباشند، امکان انتقال بيماري‌هاي ويروسي (هپاتيت و ايدز) وجود خواهد داشت.

چقدر مي‌شود از اين ناخن‌ها استفاده کرد؟
 

ناخن‌هاي مصنوعي کاشته شده، نبايد بيش از چند روز روي ناخن طبيعي باقي بمانند. در غير اين صورت به مرور، ناخن‌ها حالت طبيعي خود را از دست داده و تغيير رنگ (به نارنجي کم‌رنگ) مي‌دهند.

و توصيه آخرتان به کساني که از ناخن‌هاي کاشتني استفاده مي‌کنند؟
 

توصيه مي‌کنم که اولا بهداشت را رعايت کنند. ثانيا ناخن مصنوعي کاشته شده را به مدت طولاني روي ناخن‌هاي طبيعي خود باقي نگذارند (بهترين راه براي جدا کردن آنها استفاده از آب‌ولرم است) و در صورت امکان، هرکسي وسايل مخصوص کاشت ناخنش را به آرايشگاه ببرد. ضمنا بايد از مسوولان آرايشگاه سوال کنيد که آيا وسايل کاشت ناخن را با اتوکلاو استريل مي‌کنند يا نه؟ و بالاخره اين‌که در صورت بروز هرگونه مشکل عفوني يا حساسيت بايد به متخصص پوست و مو مراجعه کنند.

4 خطر کاشت ناخن در آرايشگاه
 

1) احتمال بروز حساسيت پوستي يا درماتيت آلرژيک (حساسيت به چسب يا حلال‌هاي کاشت ناخن)
2) احتمال بروز عفونت‌هاي باکتريايي و قارچي
3) احتمال انتقال عفونت‌هاي ويروسي مثل هپاتيت و ايدز
4) احتمال تغيير شکل دايمي ناخن و از دست رفتن سلامت صفحه ناخن
منبع: http://salamat.com



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط