هفت راه مناسب براي زنده نگهداشتن عشق

شريک زند گي شما هيچ وقت نبايد احساس کند که شما با او دشمن هستيد. اگر زماني اين را احساس کرد، بدانيد جايي از رابطه تان مشکل دارد. اگر احساس مي کنيد نسبت به او خيلي عصباني هستيد، در حد ممکن و سريع خودتان را از اين مشکل رها کنيد و خشم تان را فرو بخوريد.
شنبه، 15 مرداد 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
هفت راه مناسب براي زنده نگهداشتن عشق

هفت راه مناسب براي زنده نگهداشتن عشق
هفت راه مناسب براي زنده نگهداشتن عشق


 






 
وقتي که انسان ها عاشق مي شوند، معمولا فکر مي کنند عشق تنها چيز لازمي است که خوشحال شان مي کند. آن ها زماني به حقيقت اين موضوع مي رسند که يک استدلال واقعي و موفقيت را با درک اين موضوع که همسرشان کامل نيست به دست مي آورند. در شروع هر رابطه ي عاطفي شما بهترين احساسات تان را به شريک زند گي تان مي بخشيد و بلافاصله عشق و حسن نيت تان را بيان مي کنيد، هرچند ممکن است گاهي شکست نيز بخوريد. به هر حال وقتي زمانش برسد، رفع کرد ن مشکلات به اين شکل، دشوار مي شود. سخت است که شما خيلي زود احساسات تان را به همسرتان بروز بد هيد. اين اتفاق درست زماني شروع مي شود که شما از خودتان مي پرسيد آيا تا آخر اين رابطه، احساس بايد پنهان بماند؟ آيا واقعا امکان دارد که ما بتوانيم همواره خوشبخت زند گي کنيم؟ جواب اين سئوال «بله» است، اما سخت تر از خود سئوال، جواب داد ن به اين موضوع است که چطور مي توان رابطه ي عاطفي را زنده نگه داشت؟چطور مي توان رابطه يي داشت که سرانجامي زجرآور نداشته باشد؟ اولين نکته يي که در اين مورد به ذ هن خطور مي کند، نگهداشتن مشارکتي سالم و عملکردي خوب است؛ مثل گلي که اگر آب به آن نرسد رشد نمي کند، يک رابطه ي عاشقانه هم نياز به پرورش، نگهداري، زمان و انرژي دارد.
ما معمولا فراموش مي کنيم که زوجين دو شخصيت متفاوت هستند که به قدرداني، تشکر و گوش فرا داد ن، ارزش قايل بود ن و احترام گذاشتن به يکديگر نياز دارند.
در اين مقاله هفت روشي که به رابطه ي شما تداوم مي بخشد اشاره مي کنيم:

1- رابطه تان را بي آلايش نگه داريد
 

اگر شما نمي توانيد احساسات تان را بيان کنيد يا در مهارت گوش کرد ن حرف هاي طرف مقابل تان ضعيف هستيد، مي توانيد در اين باره کتاب بخوانيد يا اين که به مشاوره مراجعه کنيد. يک ارتباط خوب نياز به توانايي بيان کرد ن احساسات و گوش داد ن حرف هاي ديگري دارد.

2- مشکلات خودتان را به زيرقالي منتقل نکنيد
 

هرگز سعي نکنيد که مشکلات تان را به اين اميد که خودشان به طرز معجزه آسايي رفع مي شوند، مخفي کنيد.

3- به عشق و احساس شريک زند گي تان توجه کنيد
 

شما بهترين خواستار شريک زند گي تان هستيد. وقتي که او احساس ترديد، نااميدي و ناراحتي مي کند به او نيکي و محبت کنيد و بدون غرور حرف بزنيد.

4- هر روز از او تشکر و قدرداني کنيد
 

چگونگي تشکر شما در زند گي تان تاثير دارد.

5- با او دوست باشيد
 

شريک زند گي شما هيچ وقت نبايد احساس کند که شما با او دشمن هستيد. اگر زماني اين را احساس کرد، بدانيد جايي از رابطه تان مشکل دارد. اگر احساس مي کنيد نسبت به او خيلي عصباني هستيد، در حد ممکن و سريع خودتان را از اين مشکل رها کنيد و خشم تان را فرو بخوريد.

6- به روابط تان توجه داشته باشيد
 

علايم هشدار د هنده را ناديده نگيريد! اگر شما با هم صحبت نمي کنيد، تمام وقت در حال مجادله هستيد يا از کنار هم بود ن خوشحال نيستيد، حتما اعتراف کنيد. اعترافات شما مي تواند موجب بروز مشکلاتي بشود که بايد زودتر آن ها را حل کنيد.

7- هميشه به ياد داشته باشيد شما قدرت تغيير رابطه تان را داريد
 

روابط پايدار و سالم از طرف دو فرد هوشيار و آگاه که مايل به موثر واقع شد ن روي يکديگر هستند ساخته مي شود. آن ها براي موافقت کرد ن با همديگر ارتباط برقرار نمي کنند، بلکه بهترين علاقه ي قلبي را به طرف مقابل دارند، بنابراين مي توانند با طرف مقابل رابطه ي مناسبي برقرار کنند. وقتي طرف مقابل براي شان دليل مي آورد او را ناديده نمي گيرند و به حرف هايش گوش مي د هند. آن ها مشکلات را گوشزد مي کنند و سعي دارند که موانع را زودتر حل کنند. وقتي هشدارهايي را که مي تواند روابط شان را آشفته کند، مي بينند سريعا عکس العمل نشان داده و به دنبال راه کارهايي براي درک کرد ن يکد يگر مي گردند.
شما نيز مي توانيد به اين طريق خوشحال زند گي کنيد. نه با معجزه، اما به وسيله آگاهي و اطلاع راجع به خودتان و طرف مقابل تان خواهيد توانست رابطه ي عاطفي تان را زنده نگه داريد.
بهتر است که هرچه زودتر و به هر شکلي که هست مشکلات تان را با هم در ميان بگذاريد و آن ها را حل کنيد تا پنجاه سال آخر زند گي تان را با آسايش کامل زند گي کنيد.
منبع: 7 روز زند گي شماره 114



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.