۱۰ راهکارموثر برای افزایش طول عمر باطری گوشیتان

فرض کنید با دوستانتان بیرون شهر رفته اید و باید تماس مهمی بگیرید. با یک نگاه به گوشی متوجه می شوید که تنها یک خانه از شارژ باطری باقی مانده است و به زودی گوشی خاموش خواهد شد.
چهارشنبه، 16 شهريور 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
۱۰ راهکارموثر برای افزایش طول عمر باطری گوشیتان

۱۰ راهکارموثر برای افزایش طول عمر باطری گوشیتان
۱۰ راهکارموثر برای افزایش طول عمر باطری گوشیتان


 





 
فرض کنید با دوستانتان بیرون شهر رفته اید و باید تماس مهمی بگیرید. با یک نگاه به گوشی متوجه می شوید که تنها یک خانه از شارژ باطری باقی مانده است و به زودی گوشی خاموش خواهد شد. تا به حال این موقعیت زیاد برایتان پیش آمده است، این طور نیست؟
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از اصفون صفرو یک، حتی اگر یک باطری یدکی به همراه داشته باشید (که قطعا بسیار کارآمد است)، نیاز دارید تا استفاده از شارژ باطریتان را مدیریت کنید.
همه می دانیم که گوشی های نوکیا به خاطر عمر بالای باطریهایشان شهرت زیادی دارند ، و گوشی های نوکیا ویژگی های عالی برای حفظ شارژ باطری دارد – یکی از محبوب ترین این ویژگی ها، زنگ هشدار شارژ کردن داخلی گوشی می باشد که با پر شدن شارژ باطری، به شما یادآوری می کند تا گوشیتان را از برق بکشید.
اما همیشه ارزشش را دارد تا با راهکارهایی آشنا شد که به ذخیره ی آخرین ذره ی باقیمانده ی شارژ باطری کمک می کند! بنابراین، بدون صحبت اضافی، با این راهکارها آشنا می شویم:

۱٫ ذخیره ی انرژی
 

با واضح ترین مورد شروع می کنیم: با توجه به مدلی که می خرید، گوشی شما به احتمال زیاد دارای حالت ذخیره ی انرژی مختص خود گوشی می باشد که همواره یکی از بهترین ذخیره کننده های انرژی گوشی است.

۲٫ ۳G، بلوتوث، WiFi
 

چه کسی یک گوشی هوشمند بدون ۳G می خرد؟ بله، هیچ کس! با این وجود، به خاطر این که ما ۳G داریم، به این معنی نیست که همواره باید از آن استفاده کنیم.
وقتی که از آن استفاده نمی کنید، خاموشش کنید، یا از GPRS به عنوان جایگزین استفاده کنید. برای استفاده از بلوتوث و WiFi نیز این نکته را در هنگام خاموش بودن باید رعایت کرد.

۳٫ کاهش عملکردهای چندوظیفه ای
 

عملکردهای چندوظیفه ای در یک گوشی هوشمند بسیار پرکاربرد است، اما شارژ باطری را خالی می کنند، مخصوصا اگر این که یک حساب توئیتر خیلی فعال داشته باشید.
یک شیوه ی بسیار سریع و آسان برای کم کردن این، استفاده از برنامه ی App Stop می باشد، که به یک باره تمامی برنامه های در حال اجرای شما را می بندد. اگر مایلید می توانید این برنامه را از Ovi Store به صورت رایگان دانلود کنید.

۴٫ روشنی گوشیتان را کم کنید
 

روشنی صفحه ی نمایش گوشیتان تاثیر عمده ای در استفاده ی باطری دارد. سعی کنید تا نور و روشنایی گوشیتان را کم تر کنید تا شارژ بیشتری را ذخیره کنید.

۵٫ باطری را خنک نگه دارید
 

باطری های لیتیومی تا حدود ۴۰ درصد بیشتر از باطریهای قدیمی با همین اندازه، ظرفیت ذخیره سازی انرژی درند، اما با وجود این که زمان مکالمه تان افزایش می یابد، باید حواستان را جمع کنید تا باطری را در دمای مطلوبی نگه دارید (معمولا در حدود دمای اتاق) و از مکان های گرم که شارژ باطری را تمام می کند، دور نگه دارید.

۶٫ کنترل صدا
 

اگر گوشیتان را در حالت زنگ زدن قرار داده اید، سعی کنید تا صدای آن را چند خانه کمتر کنید، که این مطلب برای زنگ پیام کوتاه نیز صدق می کند.

۷٫ اعتیاد به ایمیل
 

خاموش کردن ایمیل همواره فعال و کم کردن تعداد دفعات تجدید صفحه ی ایمیل به معنای استفاده ی کمتر از اطلاعات و در نتیجه استفاده ی کمتر از شارژ باطری می باشد.

۸٫ بازگشت به استفاده از رنگ مشکی
 

آیا می دانستید که صفحه نمایش های AMOLED در هنگام نشان دادن رنگ مشکی انرژی کمتری به نسبت نشان دادن رنگ سفید استفاده می کنند؟ در نتیجه تغییر رنگ پس زمینه ی گوشیتان به رنگ مشکی، دقایقی از شارژ باطری را برایتان حفظ می کند.

۹٫ ویبره های بد
 

ویبره ها لزوما بد نیستند، آنها فقط کارآمد نیستند! آنها یکی از پرمصرف ترین ویژگی های یک گوشی موبایل هستند، پس از خودتان بپرسید: آیا واقعا به ویبره نیاز دارید؟

۱۰٫ افزایش دهنده ی طول عمر باطری
 

ممکن است در این مورد کمی تقلب کنیم، اما برنامه ای در Ovi Store موجود است که Battery Life Extender نام دارد. این برنامه رایگان است و می تواند زمان Stand-by گوشی را تا ۳۰ درصد افزایش دهد. این برنامه این کار را تنها با تغییر تنظیمات گوشی شما انجام می دهد.
امیدواریم که این راهکارها را موثر بیابید. راهکارها و حربه های زیادی برای افزایش طول عمر باطری وجود دارند، و اگر از آنها اطلاع دارید، با ما در میان بگذارید.
منبع:http://www.barsam.ir
ارسال توسط کاربر محترم سایت :hasantaleb




 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما