جدايي دردناک است اما...

جدايي دردناک است و اين يک حقيقت تلخ مي باشد، مگر اين که شخص از نظر احساسي بسيار سرد و غيرصميمي باشد. شايد گريه کردن ساده ترين کاري باشد که در چنين مواقعي مي توان انجام داد. اما فرد نياز به زمان دارد؛ زماني براي سپري کردن و غلبه بر سختي و التيام نسبي زخم ها.
سه‌شنبه، 29 شهريور 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
جدايي دردناک است اما...

 جدايي دردناک است اما...
جدايي دردناک است اما...


 





 

به آينده فکر کنيد
 

جدايي دردناک است و اين يک حقيقت تلخ مي باشد، مگر اين که شخص از نظر احساسي بسيار سرد و غيرصميمي باشد. شايد گريه کردن ساده ترين کاري باشد که در چنين مواقعي مي توان انجام داد. اما فرد نياز به زمان دارد؛ زماني براي سپري کردن و غلبه بر سختي و التيام نسبي زخم ها.
کارشناسان اين دوره را به زمان سوگواري تعبير کرده اند. چنانچه شما نيز پس از مدتي که در زندگي مشترک بوده ايد از همسرتان جدا شده ايد. نياز به اين زمان سوگواري داريد. پس نخواهيد که آن را انکار کنيد.
آنچه مسلم است اين که دوران پس از جدايي و طلاق براي هيچ يک از زوجين نمي تواند دوران طلايي باشد. همچنين براي اطرافيان آنها حتي گاهي ممکن است به کدورت هاي ريشه دار ختم گردد.

اما راه بهتر سپري کردن اين دوران چيست؟
 

پاسخ اين پرسش بستگي دارد به اين که شما چه نوع شخصيتي داريد. برخي افراد خود را در کارشناسان غرق مي کنند. برخي ديگر در خانه مي مانند و غصه مي خورند، برخي ديگر نيز به افراط و تفريط در کارها مي پردازند.
بهترين راه علاج آن، چيزي است که به جايگزين درماني معروف است. به اين معني که کمبود عشق و محبت را با فعاليت يا کار دوست داشتني ديگر جايگزين کنيد. براي مثال با تغذيه مناسب و انجام فعاليت هاي ورزشي، به جسم و بدن خود محبت کنيد. اما اين که چگونه کار را آغاز کنيد به ترتيب زير است:

با بخشش شروع کنيد
 

جدايي و طلاق بسيار دردناک است و شايد زخم هاي زيادي از آن بر روح و روان طرفين مانده باشد، اما بدانيد قطعاً شما نيز گفتار و کردار زيبا و دوست داشتني در اين باره نداشته ايد. هر دو از هم رنجيده خاطر هستيد، اما مرور اتفاقات تلخ فقط حالتان را بدتر مي کند. پس سعي کنيد با وجود مخالفت با برخي رفتارها، بتوانيد از آنها بگذريد و خود را به دست پروردگار بسپاريد. البته اين کار ساده نيست، اما بهترين مجرا براي خروج ناراحتي و خشم به شمار مي رود.

ورزش يعني خروج از افسردگي
 

ورزش يکي از شيوه هاي موثر براي خارج شدن از افسردگي است. تاثيرات مثبت ورزش بر بدن همواره مورد توجه قرار مي گيرد، اما تحقيقات مشخص کرده است افرادي که ورزش مي کنند، با تقويت حافظه و روحيه، احساس رضايت بيشتري از زندگي مي کنند. ورزش با کاهش استرس و افزايش احساس شادابي موجب احساس بهتر و رضايت بيشتر در افراد، صرف نظر از وضعيت زندگي و مشکلات مي شود.
متخصصان معتقدند ورزش مانند داروي ضد افسردگي عمل مي کند و چنانچه روزانه 30 دقيقه سريع راه بروند يا به طور منظم ورزش کنند، پس از 10 روز تاثير آن را در بهبود وضعيت روحي و شادابي خود خواهند ديد. از طرف ديگر چنانچه ورزش به مدت طولاني در فعاليت هاي ثابت روزانه گنجانده شود، موجب عملکرد بهتر مغز شده و مواد شيميايي مسوول داشتن احساس بهتر و رضايت، وارد خون مي شود.

روابط دوستاته را گسترش دهيد
 

به جاي انزوا دوري از جمع، روابط دوستانه را گسترش دهيد. به ياد داشته باشيد دوستي ها، شادي ها را مضاعف وغم ها را تقسيم مي کند. در روابط دوستانه، مهر ورزيدن وجود دارد و همين امر براي شما بسيار مفيد خواهد بود، حتي اگر در يک لحظه جز خودتان کس ديگري براي مهر ورزيدن وجود نداشت يا امکان مهرورزي را به شما نمي داد. بدانيد افرادي که نمي توانند خودشان را دوست داشته باشند. هرگز قادر به محبت کردن به ديگران نيز نيستند. پس از خودتان شروع کنيد. اما سعي کنيد رفت و آمد با افراد گوناگون را نيز تجربه کنيد. به اين ترتيب حتي مي بينيد که افراد خصوصيت ها و نقاط مثبت و منفي زيادي دارند و از اين رو محبت کردن و مهر ورزيدن به ديگران نيز براي تان ساده تر مي شود.

به خودتان بينديشيد
 

با خواندن يک مطلب آموزشي - ادبي يا عملي - فکر و خود را دوست بداريد و به پرورش آن کمک کنيد، با آرامش و پاک کردن فکر خود از مسايل ناخوشايند يا نشستن کنار رودخانه يا دريا، به روح خود عشق بورزيد و به شادابي آن کمک کنيد. احتمالاً منظور اصلي و جان مطلب را گرفتيد. انتخاب فعاليت هاي انرژي زا و خشنودکننده مي تواند موجب رضايت شما از خود به عنوان يک انسان مستقل شود تا بتوانيد بهتر بر شرايط موجود غلبه کرده و آن را بپذيريد. مي گويند در پس هر تاريکي، روزانه اي براي نفوذ روشنايي است. فقط بايد با پيدا کردن آن روزنه به قلب تان، به روشنايي آن کمک کنيد.
به اين ترتيب حدود دو سال ديگر مي توانيد به حالا فکر کنيد و از اين که بهترين کمک را به خود کرديد، احساس رضايت کنيد و از اتفاقاتي که براي تان افتاده خوشحال شويد يا مي توانيد وقت خود را صرفاً با غصه خوردن سپري کنيد. البته با انتخاب راه دوم وقتي در آينده به اين لحظات مي انديشيد، جز تاسف و نارضايتي چيزي عايدتان نخواهد شد. حالا کدام راه را انتخاب مي کنيد؟

افرادي که حوصله ندارند، چقدر ناتوان هستند!
 

آنچه آسيب ديده، به تدريج بهبود مي يابد. پس با خود مهربان باشيد و بدانيد غم ها به آرامش مي رسند. انتخاب با شماست؛ رضايت و شادي مي خواهيد و به گذشته فکر نمي کنيد يا خود را غوطه ور در افکار گذشته کرده و با آن خاطرات زندگي مي کنيد. به جلو حرکت کنيد و به پشت سرتان ( منظورمان يادآوري چيزهايي که شما را آزار مي دهد) نگاه نکنيد. به خود براي فراموش کردن آن اتفاقات فرصت بدهيد. مطمئن هستيم با رعايت موارد فوق تجربه هاي تلخ پيش آمده را با افکار خوش پشت سر مي گذاريد.
منبع:کوچه ما شماره 7.




 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط