رفع بوي بد دهان

اگر شما هم از بوي بد دهان تان رنج مي بريد، نكات زير را فراموش نكنيد، شايد مفيد واقع شد! 1- بوي بد دهان را جدي بگيريد و در رفع آن كوشا باشيد. ديگران اگرچه احتمالاً در بازگو كردن اين عيب شما خويشتندار هستند، اما بوي بد دهان تان باعث ايجاد تصويري مخدوش از شما در روابط اجتماعي و ذهن سايرين خواهد شد.
سه‌شنبه، 27 تير 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
رفع بوي بد دهان

 رفع بوي بد دهان
رفع بوي بد دهان


 






 
آنچه از آن مي رنجيد و مي رنجانيد!
اگر شما هم از بوي بد دهان تان رنج مي بريد، نكات زير را فراموش نكنيد، شايد مفيد واقع شد!
1- بوي بد دهان را جدي بگيريد و در رفع آن كوشا باشيد. ديگران اگرچه احتمالاً در بازگو كردن اين عيب شما خويشتندار هستند، اما بوي بد دهان تان باعث ايجاد تصويري مخدوش از شما در روابط اجتماعي و ذهن سايرين خواهد شد.
2- بوي بد دهان و حتي طعم تلخ آن در طولاني مدت احتمالاً نشان دهنده بيماري لثه است. حتماً آن را پيگيري كنيد.
3- مشكل بزرگ در ايجاد بوي بد دهان، تجمع ذرات باقيمانده از غذا و سپس جمع شدن باكتري ها در دندان هاست. به اين منظور مسواك زدن و نخ دندان را هرگز فراموش نكنيد.
4- سطح زبان نيز يك مخفيگاه فوق العاده براي باكتري هاست. اگر زبان پاك كن داريد، حتماً‌ زبان تان را با آن هر روز شستشو بدهيد. در غير اين صورت آن را مسواك كنيد.
5- بوي بد دهان معمولاً ناشي از بيماري هاي موضعي دهان و دندان است. در اولين مرحله به دندان پزشك مراجعه كنيد و فضاي دهان و دندان هاي خود را براي درمان در اختيار او قرار بدهيد. اگر بهبودي حاصل نشد و همچنان بوي بد دهان ادامه داشت، به متخصصان گوش و حلق و بيني مراجعه كنيد. احتمالاً گره كار شما به دست آنها باز خواهد شد.
6- در صورت تداوم بوي بد دهان، ليستي از خوراكي ها و داروهايي كه مصرف مي كنيد به پزشك نشان بدهيد. برخي از داروها چنين عوارضي در پي دارند.
7- افراد خشك دهان، بيشتر مبتلا به بوي بد دهان مي شوند. به اين گونه افراد توصيه مي شود آدامس بدون قند بجوند و از مايعات، بيشتر استفاده كنند.
8- مصرف دخانيات نيز بوي بد دهان را ايجاد يا تشديد مي كند. همچنين احتمال ابتلا به سرطان دهان در افرادي كه دخانيات مصرف مي كنند، بيشتر است.
9-بوي بد دهان در ساعات اوليه صبح و پس از بيدار شدن را نبايد زياد جدي گرفت. اين مشكل طبيعي به واسطه كاهش بزاق دهان در طول شب و نيز عدم فعاليت محيط دهان پيش مي آيد و با يك وعده غذاخوردن يا مسواك كردن مرتفع خواهد شد.
10- به طور كلي جهت كاهش بوي بد دهان بايد از سيگار كشيدن، نوشيدن نوشابه هاي بودار، خوردن غذاهاي با ادويه زياد، غذاهاي گوشتي فراوان، غذاهاي معطر به پياز يا سير و نيز افراط در مصرف مواد چربي دار مخصوصاً كره و روغن هاي مختلف اجتناب كرد. خوردن ميوه هاي تازه و سبزيجات نيز در كاهش بوي بد دهان مؤثر است.
منبع: نشريه كوچه ما، شماره 8.



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط