نویسنده : مصطفی یاسینی
پرونده
یکی از دردناکترین صحنههای خلق شده به دست وحشیان به ظاهر متمدن غرب، قتل مروه شربینی است. در دادگاهی که مدعی «مهد عدالت» است، زنی باردار در برابر چشمان شوهر و فرزند خردسالش با ضربات متعدّد چاقو به قتل میرسد، و ماموران پلیس و قاضی نیز چشم به این جنایت دوخته و تنها به تماشا مینشینند! پلیس بهجای اینکه جلوی قاتل را بگیرد به سمت شوهر این زن مظلوم که قصد دفاع از همسرش را داشته است شلیک میکند و او را زخمی میکند و به قاتل اجازه میدهد که هجده ضربة چاقو بر بدن این زن وارد کند و زن در دم جان دهد!راستی اگر قاتل، مسلمان بود و مقتول آلمانی، مدعیان دفاع از حقوق بشر باز هم اینقدر نسبت به این جنایت بیتوجه بودند؟!
مروه شربینی، زن مسلمانی است که با حفظ حجاب اسلامی خود در کشوری دینستیز، تبدیل به اسطورة «شهیدة حجاب» شد.
مروه شربینی در ۱۹۷۷ میلادی در شهر اسکندریه مصر متولد شد. پدرش «علی شربینی» و مادرش «لیلا شمس»، هر دو شیمیدان هستند. در سال ۱۹۹۵ از کالج انگیسی دختران فارغ التحصیل شده و از سال ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۹ عضو تیم ملی هندبال مصر بود. او در سال ۲۰۰۳ به همراه شوهرش به آلمان مهاجرت کرده و ابتدا در شهر برمن و از سال ۲۰۰۸ در شهر درسدن ساکن شدند.
مروه در پارک مشغول بازی با پسر سهسالهاش بود که آلکس دبلیو، (یک روس با ریشههای آلمانی)، او را خطاب قرار میدهد و بهخاطر حجابش، مروه را «تروریست و فاحشة اسلامی» میخواند و به او حمله میکند.
با شکایت مروه به دادگاه آلمان، توهینکننده، محکوم به پرداخت جریمه میشود، اما این حکم را نمیپذیرد و تقاضای تجدید نظر میکند.
جلسة دادگاه در حال برگزاری است که ناگهان آلکس، برمیخیزد و در جلوی چشمان قاضی، پلیس و سایر حاضرین، به شربینی حمله کرده و با ضربات چاقو، وی را که سهماهه باردار بود، مورد حمله قرار میدهد.
در حین ضربات، شوهر مروه برای نجات همسرش به طرف او شتافت. پلیس که نظارهگر ماجرا بود، با حرکت شوهر مروه، او را هدف گلوله قرار میدهد و زخمی میکند. و قاتل فرصت مییابد که هجده ضربت چاقو را بر پیکر نحیف مروه فرود آورد!
مروه و جنین او در برابر چشمان کودک سهسالهشان کشته میشوند و شوهرش نیز با وضعیتی بحرانی راهی بیمارستان میگردد. کودک سهساله نیز که با دیدن این صحنههای دلخراش، ضربة روحی سهمگینی خورده بود، تحت نظر روانشناس قرار میگیرد.
پیکر مروه به مصر منتقل میشود. در تشییع جنازه او در مصر هزاران نفر از مردم و از جمله چند تن از وزیران دولت مصر شرکت داشتند، این مراسم تبدیل به تظاهراتی اعتراضی شد که سرانجام با دخالت و برخورد پلیس دولت دیکتاتور مصر، مواجه گردید.
حقوق بشر غربی، در برابر این پدیده، سکوت و فرافکنی را پیشه میکند. روزنامه گاردین مینویسد: این حادثه در اروپا پوشش کمی داشته است.
در کشور مصر، واکنش نسبت این موضوع متفاوت بوده و شربینی «شهیدة حجاب» نام میگیرد. اکنون شربینی مبدل به نمادی برای اعتراض به «اسلامستیزی در غرب» شده است.
برادر مروه در مصاحبهای اعلام کرد: وای به روزی که چنین حادثهای برای یک اروپایی رخ میداد، در آن صورت بود که دولت آلمان و کشورهای اروپایی جنجالی بسیار بزرگ در سراسر دنیا به راه میانداختند، ولی در برابر این جنایت تروریستی مهر سکوت بر لب زدند.
استفان جی کرمر، دبیر کل شورای مرکزی یهودیان، با عیادت از همسر مجروح مروه شربینی در بیمارستان گفت: «من بهعنوان یک یهودی میدانم، کسی که به یک انسان، بهخاطر نژاد، اصلیت و یا مذهب او حمله میکند، تنها به یک فرد حمله نکرده است، بلکه به ریشة دموکراسی جامعه حملهور شدهاست.»
عبدالعزیز حامد سردبیر روزنامه مستقل مصری الشروق در سرمقالهای نوشت: «اگر قربانی حادثه اخیر در آلمان یک یهودی بود در جهان غوغایی به پا میشد.»
در ادامة سانسور خبری، بیشتر رسانههای غربی و موتورهای جستوجوی سایتهای «گوگل» و «یاهو»، در یافتههای تصویری خود عکس شربینی را تا میتوانستند حذف کردند.
منبع: ماهنامه امتداد شماره 60