بیماریه دوستم ترانسه

سلام ببخشید من قبلا راجع به دوستم یه سوال پرسیده بودم.ممنونم بابته راهنماییتون فقط اینکه دوستم خودش به من گفت که با یه پزشک صحبت کرده و ایشون گفتن که بیماریه دوستم ترانسه باهاش صحبت کردم گفتم با یه نفر دیگه صحبت کنیم اصن شاید تشخیصشون غلط بوده گفتش که میترسم پرونده باز کنن بعد برام مشکل ایجاد شه گفت نمیخوام کسی بدونه یا کسی بخواد اسمی روی من بذاره میخواستم بپرسم که میشه بدون تشکیل پرونده از یه روانشناس یا روانپزشک بخوایم که بهش کمک کنه؟یا اگه راهه دیگه ای هست ممنون میشم اگه بگید اگه تو تبریز روانپزشک خوبی سراغ داشتید که بتونه کمکمون کنه میشه معرفی کنید؟ ممنونم
يکشنبه، 15 بهمن 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: حسن نجفی
موارد بیشتر برای شما

بیماریه دوستم ترانسه

( تحصیلات : لیسانس ، 21 ساله )

سلام ببخشید من قبلا راجع به دوستم یه سوال پرسیده بودم.ممنونم بابته راهنماییتون
فقط اینکه دوستم خودش به من گفت که با یه پزشک صحبت کرده و ایشون گفتن که بیماریه دوستم ترانسه
باهاش صحبت کردم گفتم با یه نفر دیگه صحبت کنیم اصن شاید تشخیصشون غلط بوده
گفتش که میترسم پرونده باز کنن بعد برام مشکل ایجاد شه گفت نمیخوام کسی بدونه یا کسی بخواد اسمی روی من بذاره
میخواستم بپرسم که میشه بدون تشکیل پرونده از یه روانشناس یا روانپزشک بخوایم که بهش کمک کنه؟یا اگه راهه دیگه ای هست ممنون میشم اگه بگید
اگه تو تبریز روانپزشک خوبی سراغ داشتید که بتونه کمکمون کنه میشه معرفی کنید؟
ممنونم


مشاور: آقای احسان فدایی

با سلام و پاس از ارتباط مجدد شما با « راسخون»، دلسوزی شما برای دوستتان قابل تحسین است و امیدواریم همواره در این مسیر مقدس و خیر قدم بردارید.
تمام اختلالهای موجود در طبیعت یا ژنتیکی ناشی از شرایطی ایجاد شده در امور طبیعیِ و محیطی است. لذا نمیتوان مالک اصلی را متهم نمود. خدای متعال همه را در سلامت خلقت نموده و کمبودها و نقایص بر آمده از عوامل شناخته شده یا ناشناخته در طبیعت است . پس دوستتان نباید نگران باشد زیرا اولا پرونده سازی صورت نمی گیرد و ثانیا هنوز تشخیص قطعی نیست. پس اول بایر مراجعه کند و بعد از قطعیت اقدام برای درمان نماید.
اختلال هویت جنسی (تراجنسی یا ترنسکشوالیزم)
تَراجـِنسی(transsexual) به افرادی گفته می‌شود که هویت جنستی شان از لحاظ فرهنگی با جنس‌شان هماهنگ نباشد. مثلا ممکن است فرد اعضای جنسی زنانه داشته باشد در حالی‌که شخصیت جنسیتی‌اش مردانه باشد یا برعکس.
علائم افراد ترنسکشوال:
1. مثل جنس مخالف خود لباس می‌پوشند
2. احساس تنهایی می‌کنند
3. دچار افسردگی یا اضطراب هستند
4. دوست دارند بعنوان جنس مخالف خود زندگی کنند
5. آرزو دارند که از شر اندام جنسیشان خلاص شوند
فرد باید به مدت دو سال مداوم و مستمر از آناتومی بدن خود و نقش جنسی که در جامعه و خانواده دارد، شدیداً احساس و ابراز نارضایتی کند و به طور مستمر برای تغییر جنسیت ظاهری خود کوشش و اصرار بورزد، در این صورت می توان او را یک تراجنسی دانست.
بررسی ها نشان می دهد، هنگامی که افراد «T.S» به سن بلوغ می رسند، چون نیازهای جنسی آنان با آناتومی بدنشان هماهنگ نیست در انتخاب شریک جنسی، از دیدگاه دیگران ممکن است غیر طبیعی به نظر برسند، یعنی با دیگر اختلالات جنسی از جمله «هموسکشوال ها» یا «همجنس گرایان» اشتباه گرفته شوند. در صورتی که «ترانسکشوال ها» اصلاً انحراف جنسی ندارند و این یکی از مهمترین مسایلی است که باید هم خانواده بیمار و هم افراد جامعه به طور واضح و روشن بدانند و با چنین افکار اشتباهی موجب رنج و عذاب بیشتر این بیماران نشوند.
درمان
تراجنسی ها حتما باید به یک روانشناس یا روانپزشک مجرب مراجعه نمایند و تحت روان درمانی قرار گیرند. تغییر جنسیت از طریق جراحی و هورمون درمانی هم می‌تواند یک انتخاب باشد اما مشکلات هویتی، بعد از درمان هم ادامه پیدا می‌کنند که باید روند درمان درمانی تا بهبود کامل ادامه یابد.
در تبریز می توانید به دکتر علیلو مراجعه نمایید و از راهنمایی های ایشان بهره مند شوید.
موفق باشید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.