م

با سلاممن در یکی از شهرهای جنوب خراسان رضوی زندگی...

با سلام من در یکی از شهرهای جنوب خراسان رضوی زندگی می کنم.کارمند هستم و با خانمم تنها زندگی می کنیم. حدود یک سال است که عروسی کرده و به خانه خود رفته ایم.در خانواده ای مذهبی بزرگ شده و به دستورات اسلام تا حد توان پایبندم. نکته ای که من را بسیار اذیت می کند این است که خیلی زود عصبانی می شوم. با کوچکترین حرفی که خانمم بزند جوابش را با صدای تقریبا بلند می دهم(که البته بی اختیار صدایم بلند می شود.) این بلندی صدا را خانمم برداشت به عصبانیت من می کند و ناراحت می شود. عمده ترین مشکل من از اینجا به بعد است. بعد از ناراحت شدن خانمم من دو یا سه بار با عبارات لطیف خانمم را صدا می زنم تا ناراحتیش تمام شود اگر تمام شد که هیچ. اگر تمام نشد از کوره در می روم و به یکباره عصبانی می شوم و دیوانه وار عمل می کنم. بالشت یا متکاهای دور و بر را پرت می کنم. به دیوار لگد می زنم و به سر و صورت خود می زنم.( این حرکات اصلا به دست خودم نیست. البته خوشبختانه به خانمم هیچ صدمه ای نمی زنم) متاسفانه این حرکات دیوانه وار یکی دو دقیقه طول می کشد و خانمم از دست کارهای من به گریه می افتد.بعد من ارام می شود ولی در آن موقع هر چی از خانمم عذرخواهی می کنم فایده ای ندارد و گریه اش تمام نمی شود. این است آنچه من را به شدت ناراحت می کند. خواهش می کنم من را راهنمایی بفرمایید و کمک کنید تا بتوانم بر عصبانیتم غلبه کنم و اینقدر بر اثر چیزهای پوچ و بی ارزش خود و خانمم را ناراحت نکنم. با تشکر فراوان
جمعه، 28 تير 1392
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

م

با سلاممن در یکی از شهرهای جنوب خراسان رضوی زندگی...

م ( تحصیلات : فوق لیسانس ، 31 ساله )

با سلام
من در یکی از شهرهای جنوب خراسان رضوی زندگی می کنم.کارمند هستم و با خانمم تنها زندگی می کنیم. حدود یک سال است که عروسی کرده و به خانه خود رفته ایم.در خانواده ای مذهبی بزرگ شده و به دستورات اسلام تا حد توان پایبندم. نکته ای که من را بسیار اذیت می کند این است که خیلی زود عصبانی می شوم.
با کوچکترین حرفی که خانمم بزند جوابش را با صدای تقریبا بلند می دهم(که البته بی اختیار صدایم بلند می شود.) این بلندی صدا را خانمم برداشت به عصبانیت من می کند و ناراحت می شود. عمده ترین مشکل من از اینجا به بعد است. بعد از ناراحت شدن خانمم من دو یا سه بار با عبارات لطیف خانمم را صدا می زنم تا ناراحتیش تمام شود اگر تمام شد که هیچ. اگر تمام نشد از کوره در می روم و به یکباره عصبانی می شوم و دیوانه وار عمل می کنم. بالشت یا متکاهای دور و بر را پرت می کنم. به دیوار لگد می زنم و به سر و صورت خود می زنم.( این حرکات اصلا به دست خودم نیست. البته خوشبختانه به خانمم هیچ صدمه ای نمی زنم) متاسفانه این حرکات دیوانه وار یکی دو دقیقه طول می کشد و خانمم از دست کارهای من به گریه می افتد.بعد من ارام می شود ولی در آن موقع هر چی از خانمم عذرخواهی می کنم فایده ای ندارد و گریه اش تمام نمی شود.
این است آنچه من را به شدت ناراحت می کند. خواهش می کنم من را راهنمایی بفرمایید و کمک کنید تا بتوانم بر عصبانیتم غلبه کنم و اینقدر بر اثر چیزهای پوچ و بی ارزش خود و خانمم را ناراحت نکنم.
با تشکر فراوان


مشاور: اکرم اکبری

عصبانیت چیست، ریشه آن در کجاست و بهترین واکنش در برابر آن کدام است ؟ اینها سؤالاتی اند که دائماً برای ما و اطرافیانمان هنگامی که عصبانی می شویم مطرح می گردد . ارتباط، عامل مهمی در زندگی است که ما را با دیگران پیوند می دهد یا از دیگران جدا می کند. برای ایجاد ارتباط باید تفاهم و درک متقابل وجود داشته باشد و عصبانیت در همین زمینه دشمن بزرگ ایجاد ارتباط و تفاهم است . وقتی از چیزی خوشمان نمی آید عصبانی می شویم و بدین وسیله ناخشنودی خود را ابراز می کنیم . احساس نارضایتی در ما تولید انرژی می کند که در نتیجه ما را وادار می کند عملی را انجام دهیم که آن عمل می تواند منفی یا مثبت باشد. عصبانیت نتیجه کلافگی است . وقتی بر سر راه خود مانعی می بینیم دچار کلافگی می شویم . این کلافگی ما را عصبانی می کند و سعی می کنیم که با انرژی حاصل از عصبانیت مانع را از سر راه خود برداریم. عصبانیت می تواند نتیجه خود محوری باشد. عصبانی می شویم چون می خواهیم حرف ما پذیرفته شود . موضوعی که عامل اکثر اختلافات میان زن و شوهرهاست . تنها با بکار بردن تکنیک های ساده زیر می توانید براحتی بر عصبانیت خود کنترل داشته باشید. هر چیزی نیاز به تمرین دارد پس انتظار نداشته باشید فقط با خواندن این تکنیک ها بتوانید موفق شوید. باید بارها و بارها تمرین کنید: 1- یک نفس عمیق بکشید: مطمئنم این جمله را بارها شنیده اید... یک نفس عمیق بکشید و تا ده بشمارید. اما من به شما توصیه می کنم یک نفس عمیق کشیده ، اجازه دهید که تا عدد ده که در دل می شمارید بازدم تان بیرون بیاید ، یعنی به صورت آهسته نفس تان را بیرون دهید! این توصیه یک دلیل فیزیکی دارد: دیافراگم به بدن دستور می دهد که آهسته آرام بگیرد. 2- اجازه بدهید زمان کمی بگذرد از موقعیتی که شما را عصبانی کرده است دور شوید ؛اگر لازم است به حمام یا دستشویی بروید. برای چند دقیقه کاری کنید که حواستان را پرت کند و مشغولتان کند. می توانید کمی راه بروید تا کمی آرام شوید. 3- یک چشم انداز از موقیعت در ذهن خود تصور کنید از موقعیت کنونی خود فاصله بگیرید و با خود فکر کنید که فردا یا هفته بعد یا سال بعد چه خواهد شد. می توانید این کار را تکرار کنید. 4- به این فکر کنید که واقعا چکار می خواهید بکنید به این فکر کنید که واقعا می خواهید چکار کنید. عصبانیت مانع درست فکر کردن می شود. پس آرام باشید و به آینده فکر کنید. 5- منفجر شدن را متوقف کنید از عصبانیت منفجر شدن به این معنی نیست که می توانید به اوج رسیده و حرف تان را به کرسی بنشانید. پس این کار را بس کنید. 6- چند تکنیک ساده کاهش استرس تمرین کنید تحقیقات دانشمندان شان داده که استرس های روزانه باعث عصبانیت زودهنگام می شود ، پس اگر به کمک تکنیک های کاهش استرس ، آنها را روزانه از بین ببرید ، دیگر روی هم انباشته نشده و منفجر نمی شوید! 7- در مورد عصبانیت و کنترل خشم نکات بیشتری یاد بگیرید یاد بگیرید که چگونه باید عصبانیت خود را کنترل کنید و بر آن پیروز شوید. می توانید از منابع اینترنتی یا کتابهای روانشناسی کمک بگیرید.



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.