سه‌شنبه، 25 آذر 1393

پرسش :

دانشجویی که چند سال در یک مقطع درجا می­‌زند و مثلا چهار سال را هشت سال طی می­‌کند و مشکلات روحی و روانی پیدا کرده آیا استاد مجاز است به او چند نمره اضافه دهد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت ‌الاسلام والمسلمین فلاح‌ زاده:
در جواب باید بگوییم نه، وقتی نمی­تواند درس بخواند خوب باید برود سر کار دیگری نه اینکه ما خلاف کنیم و او را هم عادت دهیم به کار خلاف، تا حالا خلاف نکرده نتوانسته نمره بگیرد و چهار سال را هشت سال مانده، به هر حال چیز یادگرفتن فقط به مدرک داشتن نیست. او می­تواند سر کار دیگر یا شغل دیگری برود و معلومات کسب کند به هر حال استاد مجاز نیست که نمره بی­جهت بدهد. برای اینکه ایشان درس‌هایش را پاس کند و به مقاطع تحصیلی بالاتری برود و اینکه ایشان بر اثر این سال­های تحصیل نتوانسته پیشرفتی داشته باشد باز هم مجوزی بر این نیست که نمره بدهد.
منبع: KHAMENEI.IR