چهارشنبه، 2 ارديبهشت 1394

پرسش :

بعضی روزها تا دیروقت در دانشگاه کلاس داریم و از آن طرف فاصله دانشگاه تا منزل زیاد است آیا می‌شود با رضایت افراد اتاق، شب را در خوابگاه گذراند یا نه در حالت عادی چطور آیا می­‌شود گاهی در خوابگاه باشیم یا از خدماتی مثل وسایل ورزشی استفاده کنیم؟ خوابگاه به ما تعلق نمی­‌گیرد و امکان هزینه دادن به خوابگاه برای یک یا چند شب تعریف نشده است؟

پاسخ :
پاسخ از حجت ‌الاسلام والمسلمین فلاح‌ زاده:
اگر خوابگاه به شما تعلق نمی­‌گیرد و میهمان شدن نزد دیگران خلاف مقررات باشد و قانون اجازه ندهد که افراد خوابگاه میهمان داشته باشند و خوابگاه به شما تعلق نمی‌گیرد اگر از خوابگاه استفاده کنید استفاده شما خلاف است و هر مقداری استفاده کرده اید باید جبران کنید و اگر می­‌گویید چگونه باید جبران کنیم؟ باید هر چیزی را که استفاده کرده‌اید بالاخره آن مکان اجاره دارد شما اگر می‌­خواستید اجاره کنید شبی چقدر بود؟ باید بپردازید، بنابراین اینها تابع مقررات است، میهمان شدن دیگران، استفاده از غذای دانشگاه، کتابخانه دانشگاه، خوابگاه دانشگاه، کلا باید مطابق مقررات باشد و خلاف مقررات جایز نیست.
منبع: KHAMENEI.IR