پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

در چه صورتی می‌توانیم قبل از رکوع‌های نماز آیات حمد را نخوانیم؟

پاسخ :
قبل از رکوع اول خواندن حمد در هر صورتی واجب است ولی اگر بخواهیم به جای سوره کامل بعد از حمد، سوره‌ای را پنج قسمت نموده و قسمت اول را قبل از رکوع اول و همچنین هر قسمتی را قبل از رکوعی بخوانیم، خواندن حمد قبل از قسمت‌های بعدی جایز نیست، ولی اگر بعد از حمد، سوره‌ای کامل خوانده شود لازم است برای رکوع بعدی مجدداً حمد خوانده شود.

منبع: wahidkhorasani.com