دوشنبه، 10 خرداد 1395

پرسش :

روزه برای این فرد چه حکمی دارد؟ بیماری که پزشک برای "تسریع " در درمان وی نوشیدن مایعات زیاد تجویز کرده و در صورت عدم نوشیدن مایعات به مقدار نسبتا زیاد (حین روزه‌داری) درمان وی طولانی شود یا شدت درد ناشی از بیماری اندکی بیشتر شود.

پاسخ :
در صورتی که بر اثر روزه بیماری طولانی تر و یا درد شدید تر شود مجاز است روزه را افطار کند.

منبع: makarem.ir