شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

آیا إذن وارد ساختن جنایت از سوى مجنىّ علیه، موجب سقوط ارش یا دیه مى گردد؟ به عبارت دیگر، اگر شخصى به دیگرى اجازه دهد که جنایتى بر او وارد کند. آیا پس از ایراد جنایت، مجنىّ علیه مى‎تواند مطالبه خسارت نماید؟

پاسخ :
این اذن از نظر تکلیفى مجوّز ایراد جنایت نمى شود، و دیه نیز دارد، مگر این که مجنىّ علیه بعد از وقوع جنایت جانى را عفو کند.

منبع: makarem.ir