سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

اگر پول جنسی که فروخته شده پس از سال خمسی به دست انسان برسد خمس آن چه موقع واجب است؟ اگر به خاطر نرسیدن آن مجبور شده قرض کند یا از سرمایه مخمس خرج کند چطور ؟ آیا می تواند این پول را بابت آنها کم کند؟

پاسخ :
معادل پولی که مصرف کرده خمس ندارد ولی اگر بدهی خود را با درآمد دیگر بپردازد و پول جنس یا معادل آن موجود باشد باید خمس پولی که بابت قرض می دهد را بپردازد.

منبع: zanjani.net