شنبه، 16 بهمن 1395

پرسش :

اگر فرش مسجد، نجس شده باشد و معتکف هم محتلم شده باشد، شستن فرش مقدّم است یا غسل جنابت؟

پاسخ :
اگر به طریق دیگر می تواند مسجد را تطهیر کند؛ مانند این‌که دیگری تطهیر مسجد را انجام دهد، باید غسل کند، در غیر این صورت باید تیمّم کند و مسجد را تطهیر کند ولی اگر امکان تیمّم هم ندارد، بین غسل و ازاله نجاست از مسجد مخیّر است.

منبع: zanjani.net