شنبه، 30 بهمن 1395

پرسش :

امروزه بیشتر مراسم‌های عروسی آلوده به انواع گناه‌هاست. وظیفه ما در برابر دعوت به این‌گونه مراسم در صورتی که از اقوام نزدیک هم می‌باشد چیست؟ با توجه به این‌که عدم اجابت دعوت، موجب قطع رحم می‌شود.

پاسخ :
شرکت در این‌گونه مجالس، شرکت در مجلس معصیت و حرام است و شخص مسلمان نباید در چنین مجالسی شرکت کند و باید علّت آن را بگوید و چنانچه حاضر نشدن وی در مجالس معصیت سبب قطع رحم شد، اشکال ندارد چرا که در حقیقت، علت قطع رحم آنها هستند.

منبع: saafi.com