شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

آیا کسی که فقط شب عید فطر مهمان بوده، نان‌خور میزبان محسوب می‌شود و فطره‌اش بر میزبان واجب است؟

پاسخ :
اگر پیش از برآمدن هلال ماه شوال مهمان شده است، فطره‌اش بر میزبان واجب است، به شرط آن که برای خوردن غذا به منزل او آمده باشد، هر چند بعداً مانعی پیش آید که نتواند غذا صرف کند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.