يکشنبه، 29 بهمن 1396

حکم نگاه به رقص از تلویزیون

پرسش :

آیا نگاه کردن رقص از تلویزیون اشکال دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: نگاه به رقص از تلویزیون، اگر باعث تحریک شهوت یا استماع موسیقى حرام و یا مفسده گردد، جایز نیست.[1]

تبصره. نگاه به رقص از طریق تلویزیون حکم حضور در مجلس گناه را ندارد؛ مگر آن که باعث گناه و مفسده شود.

پی‌نوشت‌:
[1]. مکارم، استفتائات، ج 1، س 821؛ خامنه اى، اجوبه، س 1169؛ دفتر: همه مراجع.

منبع: مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى؛ دفتر بیست و یکم (احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، قم: دفتر نشر معارف، 1385.

مطالب مرتبط:

امروزه در مجالس عقد و عروسى شاباش مى دهند؛ آیا این پول حرام است؟

آیا نگاه به رقص در مجلس عروسى جایز است؟

رقص محلى و سنتى چه حکمى دارد؟

آیا در حکم رقص فرقى بین رقص انفرادى و دسته جمعى هست؟

حکم رقص مرد براى مرد را بیان کنید.

رقص زن براى محرم چه صورتى است؟

حکم رقص زن براى مردان نامحرم چگونه است؟

رقص زن براى زن بدون وجود نامحرم در مجالس عروسى، میهمانى ها و پارتى ها چه حکمى دارد؟

رقصیدن داماد در مجلس زنان چه حکمى دارد؟

آیا رقص زن براى شوهرش یا مرد براى همسرش جایز است؟