يکشنبه، 29 بهمن 1396

حکم پوشیدن لباس هاى تنگ و تحریک کننده

پرسش :

پوشیدن لباس هاى تنگ و تحریک کننده ـ که برجستگى هاى بدن زن در آن پیدا است ـ چه حکمى دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: پوشیدن این نوع لباس ها [در فرض مذکور] جایز نیست و باید آنان را با چادر یا مانتوى مناسب و گشاد بپوشاند.[1]

پی‌نوشت‌:
[1]. مکارم، استفتائات، ج2، س153 و 156؛ صافى، جامع الاحکام، ج2، س1729؛ سیستانى، sistani.org، حجاب، س5؛ امام، استفتائات، ج3، (احکام حجاب)، س27؛ نورى، استفتائات،ج1، س485؛ فاضل، جامع المسائل، ج1، س1708؛ خامنه اى، اجوبة الاستفتائات،س1364 و 1367؛ تبریزى، استفتائات، س1590؛ دفتر: وحید و بهجت.

منبع: مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى؛ دفتر بیست و یکم (احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، قم: دفتر نشر معارف، 1385.

مطالب مرتبط:

آیا دختران مى توانند با لباس آستین حلقه اى، در برابر پدر و یا برادرشان ظاهر شوند؟

پوشیدن جوراب نازک چه حکمى دارد؟

آیا به سر کردن چادرهاى بدن نما، در مقابل نامحرم اشکال دارد؟

آیا پوشاندن پشت و روى پا در مقابل نامحرم واجب است؟