يکشنبه، 12 فروردين 1397

آیا راهی وجود دارد که کودکم را تشویق کنم تا شب جای خود را خیس نکند؟

پرسش :

آیا راهی وجود دارد که کودکم را تشویق کنم تا شب جای خود را خیس نکند؟

پاسخ :
صبر کنید ‌تا بتواند در طول روز بر مثانه‌اش کنترل داشته باشد. اگر صبح‌ها از خواب بیدار می‌شود و اغلب پوشک او خشک است، این امر دلالت بر آن دارد که ممکن است دوست داشته باشد شب را بدون پوشک بخوابد. اگر موافق است، روی تشک یک ملافه محکم و مقاوم بکشید و مطمئن شوید که به آسانی قابل شستشو باشد. هر دوی شما باید درباره اتفاقاتی که می‌افتد راحت و آرام باشید. نگرانی و اضطراب موجب می‌شود که احتمالاً جای خود را خیس کند و شما هم، بیشتر از این کارش ناراحت می‌شوید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

آیا درمان دارویی وجود دارد که بتواند برای شب ادراری کودکم مؤثر واقع شود؟

کودکم نزدیک 5 سالگی است و هنوز هم جای خود را خیس می‌کند. آیا مشکلی وجود دارد؟

کودک نوپایم هنوز هم شب‌ادراری دارد. استفاده از رختخواب جدید به او کمک می‌کند؟

کودک نوپایم هنوز هم می‌خواهد در شب پوشکش کنم. آیا باید این کار را انجام دهم؟

کودکم رختخواب خود را خیس می‌کند. چه کار باید بکنم؟

آیا کار خوبی است که قبل از خواب کودک نوپایم را توالت ببرم؟

آیا جدول جایزه، به کودکم کمک می‌کند تا شب‌ها خود را خیس نکند؟

کودک نوپایم هنوز هم شب جای خود را خیس می‌کند. آیا طبیعی است؟

کودک نوپایم هنوز هم در طول روز بی‌اختیار و خودش را خیس می‌کند، باید نگران باشم؟

چه موقع کودکم می‌تواند خودش توالت برود؟

آیا میزان هوش و استعداد کودک در آموختن استفاده از توالت تأثیر دارد؟

چگونه باید به کودک نوپایم استفاده از توالت را آموزش دهم؟