يکشنبه، 12 فروردين 1397

کج‌خلقی کودک نوپا یعنی چه؟

پرسش :

کج‌خلقی کودک نوپا یعنی چه؟

پاسخ :
کج‌خلقی یک حالت انفجار کنترل‌نشده است، نوعی ابراز حالت روحی است که معمولاً چند دقیقه طول می‌کشد. بعضی از کودکان جیغ می‌زنند، بعضی پای خود را به زمین می‌‌کوبند و یا حتی خودشان را روی زمین پرتاب می‌کنند. کج‌خلقی‌ها اغلب به کج‌خلقی کودک نوپا معروف است زیرا این حالت در این گروه سنی بسیار شایع است.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چگونه کودک نوپایم را به نظم عادت دهم، بدون این‌که به اعتماد به نفس او آسیب برسانم؟

چگونه می‌توانم در مقابل کودک کج خلقم خونسرد باشم؟

چگونه می‌توانم به کودک کج خلقم کمک کنم؟

آیا می‌توانم از بروز کج‌خلقی کودکم پیشگیری کنم؟

چرا فقط بعضی از کودکان کج‌خلقی دارند؟

آیا کج‌خلقی کودک نوپا بهبود پیدا خواهد کرد؟

اگر من شاغل باشم، بر رفتار کودکم تأثیر می‌گذارد؟

کودکم با آلت تناسلی خود بازی می‌کند، چه باید بکنم؟

کودک نوپایم همیشه می‌گوید «چرا»، چگونه جلوی او را بگیرم؟