يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودکم در دو - سه سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟

پرسش :

کودکم در دو - سه سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟

پاسخ :
اکنون زمان بازی‌های خیالی است، بنابراین وسایل ساده‌ای در اختیار او بگذارید. مثلاً سرویس پلاستیکی ظروف آشپزخانه به او بدهید تا همراه با عروسک خِرسی‌اش بتواند مهمانی بگیرد.

دوست دارد در مخلوط‌کردن، شکل‌دادن و بریدن خمیر و همچنین تزئین روی کیک به شما کمک کند. حتی می‌تواند در تهیه وعده غذای روزانه و چیدن میز به شما کمک کند، پرحوصله باشید و برای کاری که انجام می‌دهد ارزش قائل شوید. البته مسائل امنیتی را نیز در نظر بگیرید. می‌توانید باهم در باغ از بوییدن گل‌ها، کاشتن دانه، یا جمع‌کردن برگ‌ها و گلبرگ‌های ریخته‌شده روی زمین لذت ببرید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چگونه متوجه شوم، کودکم آماده رفتن به مهدکودک است؟

چگونه می‌توانم تماشای تلویزیون را برای کودک دو- سه ساله‌ام محدود کنم؟

کودکم در دو - سه سالگی چندساعت باید تلویزیون تماشا کند؟

چه اسباب‌بازی‌هایی در دو - سه سالگی برای کودکم مناسب هستند؟

کودک در دو سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چون من چپ‌دست هستم، آیا کودکم هم چپ‌دست خواهد شد؟

چه موقع می‌توانم بگویم که کودکم راست دست، یا چپ‌دست است؟

چه اهمیتی دارد که کودکم چپ دست باشد؟

کودکم در سن یک تا دو سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟