يکشنبه، 12 فروردين 1397

چه اسباب‌بازی‌هایی در دو - سه سالگی برای کودکم مناسب هستند؟

پرسش :

چه اسباب‌بازی‌هایی در دو - سه سالگی برای کودکم مناسب هستند؟

پاسخ :
پازل و کتاب برای کودک جذاب است و به او کمک می‌کند تا چیزهایی یاد بگیرد. اسباب‌بازی‌هایی مانند خانه‌سازی، به او کمک می‌کند تا مهارت دستی خود را افزایش دهد و به مدت طولانی او را سرگرم می‌کند. مداد، جعبه رنگ و خمیر مدل‌سازی موجب برانگیختن حس خلاقیت او خواهند شد. در این مرحله، می‌تواند اشکال پیچیده‌تری بکشد و آن‌ها را رنگ‌آمیزی کند. وسایل سرگرمی بزرگ‌تر مانند تماشای خیمه‌شب‌بازی، یا نمایش کودکانه، سه چرخه‌سواری و تاب‌سواری، برایش لذت‌بخش است.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چگونه متوجه شوم، کودکم آماده رفتن به مهدکودک است؟

چگونه می‌توانم تماشای تلویزیون را برای کودک دو- سه ساله‌ام محدود کنم؟

کودکم در دو - سه سالگی چندساعت باید تلویزیون تماشا کند؟

کودکم در دو - سه سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟

کودک در دو سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چون من چپ‌دست هستم، آیا کودکم هم چپ‌دست خواهد شد؟

چه موقع می‌توانم بگویم که کودکم راست دست، یا چپ‌دست است؟

چه اهمیتی دارد که کودکم چپ دست باشد؟

کودکم در سن یک تا دو سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟