يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودکم در سن 4 - 5 سال از چه نوع گردش‌هایی لذت می‌برد؟

پرسش :

کودکم در سن 4 - 5 سال از چه نوع گردش‌هایی لذت می‌برد؟

پاسخ :
رفتن به باغ وحش و مزرعه، برای کودکان، بسیار جذاب است. حتی رفتن به موزه نیز می‌تواند برای کودکان پیش‌دبستانی مفید باشد، چون جذابیت‌های موجود در آن‌جا، در ذهن کودک نقش خواهد بست.

قرار نیست از هرجایی‌که دیدن می‌کنید، حتماً مخصوص و مربوط به کودکان باشد. حتی، می‌توانید او را به یک گالری یا نمایشگاه ببرید. از نظر کودکتان علاقه‌ی شما، اهمیت دارد.

این مسأله بخشی از یادگیری اوست. بنابراین چرا به او اجازه ندهیم، از تجربه‌های تفریحی شما لذت ببرد. البته میزان دقت و توجه‌اش به اندازه شما نخواهد بود. در نتیجه برای حفظ علاقه و کشش او به این تفریحات، بهتر است زمان کوتاهی را به این کار اختصاص دهید.

در حالی‌که هنوز کودکتان سرحال است از آن‌جا بیرون بیایید و زنگ تفریح کوتاهی با هم در کافه تریا یا هر جایی‌که مایل است، داشته باشید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در پنج سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

در سن 4 - 5 سال چه اسباب‌بازی‌هایی برای کودکم مناسب هستند؟

انجام چه فعالیت‌هایی در بیرون از خانه، برای گروه سنی 4 - 5 سال مناسب است؟

انجام چه فعالیت‌هایی، داخل خانه برای کودکم در سن 4 - 5 سالگی مناسب است؟

در سن چهار - پنچ سالگی رشد و تحول کودکم چگونه است؟

کودک در چهار سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چه اسباب‌بازی‌هایی در سن سه - چهار سالگی برای کودکم مناسب است؟

در سن سه تا چهار سالگی چه فعالیت‌هایی برای کودکم مناسب است؟

آیا کودک در سن سه - چهار سالگی، شخصیت ویژه‌ی خود را پیدا کرده است؟

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟