چهارشنبه، 31 مرداد 1397

آیا دختران می توانند بیرون از منزل، لباس‌های رنگی بپوشند؟

پرسش :

آیا دختران می توانند لباس‌های رنگی مانند لباسی که رنگ آن مایل به آبی پررنگ است بپوشند؟

پاسخ :
فی نفسه اشکال ندارد، به شرطی که منجر به جلب توجه نامحرم یا انگشت نما شدن و ترتّب مفسده نشود.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

آیا پوشیدن چیزی که مخصوص زنان است توسط مردان و برعکس، در خانه بدون قصد تشبّه به جنس مخالف، جایز است؟

پوشیدن لباس زنانه توسط مردان و برعکس، برای بازی در تئاتر و سینما چه حکمی دارد؟ تقلید صدای مردان توسط زنان و برعکس چه حکمی دارد؟

آیا پوشیدن جورابی که ساتر است امّا پا را برجسته نشان می‌دهد، یا جورابی که به رنگ پوست است و ساق پا را زیباتر نشان می‌دهد، جایز است؟

پوشیدن جوراب نازک و بدن نما برای خانمها در بیرون از منزل و در حضور نامحرمان چه حکمی دارد؟

آیا بافندگی و خرید و فروش جوراب نازک شرعاً جایز است؟

اگر زن با پوشش کامل و با کت و دامن در معرض دید نامحرم قرار بگیرد، اشکال دارد؟

آیا پوشیدن دستکش توری برای خانمها زینت محسوب می‌شود؟

آیا جایز است حجاب و لباس زن به‌گونه ای باشد که توجه دیگران را بخود جلب کند؟

آیا بر زنان واجب است در لباس مانند مقنعه، شلوار و پیراهن فقط رنگ سیاه را انتخاب کنند؟

آیا برای زنان پوشیدن لباسهای تنگی که برجستگیهای بدن آنان را نشان می دهد، جایز است؟

اگر زنی پوشیه و نقاب بر صورت خود بزند، و در عرف آن شهر و منطقه مایه ی شگفتی و جلب توجه شود، آیا لباس شهرت تلقّی می‌گردد؟

معیار لباس شهرت چیست؟