جمعه، 9 شهريور 1397

خواندن و سرودن شعر در مدح ائمه، مسائل اخلاقی یا وصف طبیعت چه حکمی دارد؟

پرسش :

خواندن و سرودن شعر در مدح ائمه (علیهم ا لسلام) مسائل اخلاقی یا وصف طبیعت و... چه حکمی دارد؟ (در فرض جواز، آیا کراهتی بر آن مترتّب است یا خیر؟)

پاسخ :
جایز است، و کراهت آن ثابت نیست.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

اگر نامحرم صدای هلهله ی زنان را در مولودی بشنود، چه حکمی دارد؟

آیا سرودهایی که به وسیله خانم ها در حضور آقایان اجرا می‌شود، شرعاً جایز است؟

حکم تک خوانی بانوان اعمّ از صوت قرآن و سرود، در معرض نامحرم چیست؟

آیا گوش دادن به غنا در خانه جایز است؟ اگر در فردی تأثیر نداشته باشد چه حکمی دارد؟

غنا چیست؟ آیا غنا فقط شامل صدای انسان است، یا این که شامل صداهای حاصل از آلات موسیقی هم می شود؟

آیا گوش دادن آهنگ های غمگین در ایام دهه فاطمیه گناه دارد؟

آیا در مناسبت های ملّی مثل دهه فجر، می توان در داخل مسجد آهنگ های حماسی را پخش و اجرا کرد؟

ورزش صبحگاهی با موزیکهایی که در باشگاهها و یا تلویزیون پخش می‌شود، چه حکمی دارد؟

پولی که از راه برگزاری مجالس برای نواختن موسیقی پرداخت می شود، چه حکمی دارد؟

خرید و فروش آلات موسیقی چه حکمی دارد؟

کسب درآمد از راه خرید و فروش آلات موسیقی چه حکمی دارد؟