شنبه، 13 بهمن 1397

شعر بهاء الدین اربلى در رابطه با غدیر خم

پرسش :

بهاء الدین اربلى چه سروده اى در رابطه با غدیر خم دارد؟

پاسخ :
وى در این باره چنین سروده است:
«واسأل بخمٍّ عن علاه فإنّها تقضی بمجد واعتلاءِ منارِ
بولائه یرجو النجاةَ مقصِّرٌ وتُحَطُّ عنه عظائمُ الأوزارِ»(1)
(در غدیر خم سؤال کن از بلندى رتبه او؛ چرا که آن به مجد و بلندى جایگاه او حکم مى کند. هر مقصّرى با ولایت او امید نجات دارد ، و گناهان بزرگ از او فرو مى ریزد) .

پی نوشت:
(1). کشف الغمّة ، ص 78 [ج1، ص274] .

منبع: گزیده ای جامع از الغدیر، محمد حسن شفیعی شاهرودی، قلم مکنون، قم، 1428 ه.ق، ص 496.

مطالب مرتبط:
از علماى اهل سنت چه کسانى روایات مربوط به نزول آیه اکمال در روز غدیر را نقل کرده اند؟
ابوتمّام طائى پیرامون غدیرخم چه اشعاری سروده است؟
دعبل خزاعى چگونه در اشعار خود از واقعه غدیر یاد کرده؟