شنبه، 20 بهمن 1397

پاکیزگی حضرت فاطمه (س) از عادات زنانه، در منابع اهل سنت

پرسش :

در منابع اهل سنت چه روایاتی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) مبنی بر پاکیزگی حضرت فاطمه زهرا (علیها السلام) از عادات زنانه نقل شده است؟

پاسخ :
1- ابن عباس، از رسول خدا(صلی الله علیه وآله) نقل کرده که آن حضرت فرمود: «دخترم فاطمه حوریه ای از جنس آدمیان است که از حیض و نفاس مبرّی می باشد».(1)

2- صاحب ذخائر العقبی، در حدیثی از اسماء، در رابطه با ولادت امام حسن(علیه السلام) نقل می کند که اسماء به رسول خدا(صلی الله علیه وآله) عرض کرد: «من در این ولادت ندیدم که فاطمه مبتلا به حیض و نفاس شود!» رسول خدا(صلی الله علیه وآله) فرمود: «مگر نمی دانی که دخترم پاک و پاکیزه است و هیچگاه به حیض و نفاس آلوده نمی شود».(2)

3- و نیز از عایشه روایت شده که گفت: «... و کانت لا تحیض قط، لانها خلقت من تفاحة الجنة»؛ (فاطمه(علیها السلام) هرگز حیض نمی شد، زیرا او از سیبی بهشتی خلق شده بود).(3)

پی نوشت:
(1). ابن حجر، الصواعق المحرقة، ص 92.
(2). محب الدین طبری، ذخائرالعقبی، ص 44.
(3). خطیب بغدادی، تاریخ بغداد، ج 8، ص 141.

پرسش‌های مرتبط با حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها:

شهادت حضرت زهرا (س) طبق منابع اهل سنت چگونه بوده است؟

زمان ونحوه شهادت حضرت زهرا (س) چگونه است؟

آیا حضرت زهرا (س) شهید شده و حق‌شان غصب گردیده است؟

چرا حضرت علی (ع) قبل از حضرت فاطمه در را باز نکرد تا حضرت فاطمه (س) شهید نشود؟

با توجه به وجوب سلام چرا حضرت زهرا جواب سلام خلیفه اول و دوم را نداد؟