سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

با پسر نامحرمی دوست شدم و هدایایی برایم خریده است، اکنون که متوجّه حرمت دوستی با نامحرم شده ام و رابطه خود را با او قطع کرده ام، آیا باید هدایای موجود را به او برگردانم؟

پاسخ :
اگر هدایا موجود است و مطالبه می کند، باید به او باز گردانید، در غیر این صورت برگرداندن لازم نیست؛ لکن اگر آن هدایا را با دادن به دیگران از محیط زندگی خود دور کنید تا خاطرات معصیت و گناه، کمتر در نظر شما مجسم شود، اولویت و رجحان دارد.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام، لطف اللّه صافی گلپایگانی، قم: مسجد مقدّس جمکران، 1390