پنجشنبه، 23 اسفند 1397

دست زدن شخص جنب یا حائض به نام ائمه

پرسش :

آیا جنب و حائض مى توانند به نام نبى اکرم (صلی الله علیه وآله) ، امامان (علیهم السلام) و حضرت زهرا (علیهاالسلام) بدون طهارت دست بزنند؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز تبریزى، سیستانى و وحید): بنابر احتیاط واجب اسماى آنان را بدون وضو مس نکند.[۱]

آیات عظام تبریزى، سیستانى و وحید: بهتر (احتیاط مستحب) است اسماى آنان را بدون وضو مس نکند.[۲]

پی نوشت ها:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۳۱۹ و ۳۵۵؛ نورى، توضیح المسائل، م ۳۲۰ خامنه اى، اجوبه، س ۱۶۴
[۲] – توضیح المسائل مراجع، م ۳۱۹ و ۳۵۵ و وحید، توضیح المسائل، م ۳۲۵ و۳۶۱

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.