جمعه، 24 اسفند 1397

اختلالات جنسی و عادات غیر اخلاقی جنسی در دختران

پرسش :

آیا در دختران نیز اختلالات جنسی و عادات غیر اخلاقی جنسی وجود دارد و همان عوارض را به دنبال خواهد داشت؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

بله، در دختران هم این مشکل وجود دارد؛ امّا آمار نشان می‌دهد که فراوانی آن در دختر خانم‌ها کمتر است. مثلاً طبق بررسی در جامعه‌ی آمریکا این آمار گرفته شده است که نسبت بروز این مشکلات در پسران نسبت به دختر ها تقریباً سه به یک و نیم است. لذا این اختلال در میان دختران نیز وجود دارد.

آسیب‌های این مسئله در دختران دقیقاً مثل پسرها نیست؛ ولی آسیب‌هایی را برای دخترها هم دارد ‌که در چند محور تأثیر می‌گذارد؛ یکی روی جسم تأثیر منفی می‌گذارد، یکی روی رشته‌های عصبی و اعصاب و روان دختران و یکی هم در بُعد معنوی تأثیر منفی دارد. در این سه محور درباره ی دختر خانم‌ها آسیب وجود دارد.

البتّه یک سری از آسیب‌ها نیز ممکن است خود را بعد از ازدواج نشان بدهد. همین‌طور که در پسرها نیز به همین صورت است.

​​​​​​​