چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

حجاب در مقابل بچه نابالغ

پرسش :

آیا بر زن لازم است در مقابل بچه نابالغ خود را بپوشاند؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام بهجت، تبریزى و مکارم): اگر خوب و بد را مى فهمد و احتمال مى دهد که نگاهش به بدن زن، موجب تحریک شهوتش شود؛ بنابر احتیاط واجب باید بدن و موى خود را از او بپوشاند.

آیت‌الله  بهجت: اگر خوب و بد را مى فهمد، بنابر احتیاط واجب باید بدن و موى خود را از او بپوشاند.

آیات عظام تبریزى و مکارم: خیر، لازم نیست؛ ولى بهتر است، بدن و موى خود را از پسرى هم که خوب و بد را مى فهمد، بپوشاند.

پرسش های مرتبط:

پوشش بدن براى زنان باید چگونه باشد؟

از چه زمانى بر دختر رعایت حجاب واجب مى شود؟

​​​​​​​حجاب زن چه اهمیتی دارد و چرا واجب است؟

آیا حجاب از ضروریات دین است؟ حکم کسانی که به آن بی‌اعتنایی می‌کنند چیست؟