سه‌شنبه، 25 تير 1398

استقلال مالی زن و شوهر | استفتاء چهار

پرسش :

زنی در مدت خدمت خود از دولت حقوق می‌‏گیرد و از منافع و اموال اختصاصی خود در منزل شوهر، خرج هزینه زندگی مشترک می‌‏نماید و یا صرف خریداری منزل و وسایل زندگی می‌‏کند و بدین ترتیب دارایی‌هایی به طور مشترک از درآمد طرفین تهیه شده (بدون این‌که مشخص شود کدام شی مال کدام شخص است)؛ آیا زوجه حق و سهمی از اموال و دارایی فوق دارد؟

پاسخ :
آنچه از مال زوجه بدون این که به شوهر بخشیده باشد تهیه شده و عین آن موجود است زن حق دارد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.