سه‌شنبه، 25 تير 1398

جلوگیری از بارداری برای حفظ جان مادر | استفتاء هفت

پرسش :

استفاده از قرص‌های جلوگیری از بارداری بعد از نزدیکی چه صورتی دارد؟ آیا در حکم سقط جنین است یا نه؟ چون بعد از این‌که نزدیکی شد، زن این قرص را می‏خورد تا از انعقاد نطفه جلوگیری شود (و به تعبیر دیگر نطفه را می‌‏کشد،) آیا این کار از نظر اسلام صحیح و حلال است یا نه؟

پاسخ :
اگر یقین به حمل نداشته باشد مانع ندارد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.