سه‌شنبه، 25 تير 1398

شروط وکالت زن در طلاق | استفتاء یک

پرسش :

آیا دختر می‌‌تواند حین عقد ازدواج شرط نماید که اوّلاً؛ شوهرش حق ازدواج با غیر را نداشته باشد؟ و ثانیاً؛ زن حق طلاق داشته باشد؟ مستدعی است بفرمایید این شرط شرعی است یا نه؟

پاسخ :
شرط نمودن این‌که شوهر حق ازدواج با غیر را نداشته باشد یا ازدواج با غیر نکند و همچنین شرط این‌که زن حق طلاق داشته باشد باطل است. بلی اگر به این نحو شرط کنند که زن وکیل شوهر باشد که چنان‌چه شوهر ازدواج با دیگری کند خود را طلاق دهد صحیح است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.