پنجشنبه، 27 تير 1398

لزوم اثبات شرعی هبه در اعیان ترکه | استفتاء یک

پرسش :

مردی بعد از چندی متمول گشته، مقداری طلا خریده و به عیالش داده است. او بدون وصیت فوت نموده، اکنون زن اظهار می‌‏دارد که طلا را به من بخشیده است، آیا از اموال میت حساب می‌‏شود یا بخشش به شمار می‌‏آید؟

پاسخ :
باید شرعاً ثابت شود که طلا را به زن بخشیده‏ است والا از ترکه محسوب است.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.