پنجشنبه، 27 تير 1398

لزوم رعایت مقررات در داشتن دو شغل

پرسش :

این‌جانب، هم در خبرگزاری جمهوری اسلامی و هم در جهاد سازندگی مشغول به خدمت هستم و نیاز مبرمی به گرفتن حقوق از دو واحد دولتی دارم، با توجه به این‌که دولت جمهوری اسلامی ایران گرفتن حقوق از دو واحد وابسته به دولت را ممنوع کرده؛ آیا می‌‏توانم از دو سازمان دولتی حقوق دریافت کنم؟ فتوای امام در این زمینه چیست؟

پاسخ :
نیاز، میزان نیست، تابع مقررات استخدام است اگر خلاف مقررات باشد جایز نیست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.