پنجشنبه، 27 تير 1398

وضعیت ارث مجهوال‌الوارث | استفتاء یک

پرسش :

شخص ناشناسی در کنار خیابان به دست‌فروشی اشتغال داشته و فوت کرده و وارث مشخصی هم ندارد و معلوم نیست که اهل چه منطقه‌‌ای است، نظر مبارک در مورد اسباب و اثاثیه شخص فوت شده چیست؟

پاسخ :
باید از وارث تحقیق شود اگر وارث او معلوم نشد و یأس از پیدا شدن او حاصل شود با اجازه حاکم شرع از طرف وارث به فقیر صدقه بدهند.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.