جمعه، 4 مرداد 1398

اختلاف در تاریخ ولادت و یا شهادت معصومین

پرسش :

چرا تاریخ ولادت و یا شهادت معصومین (علیهم السلام) با اختلاف روایات همراه است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اختلاف در این امور طبیعى است چون وسائل آن روز مثل حالا نبوده که در لحظه فوت مثلاً اعلام شود. از این جهت گاهى در روز اختلاف پیش مى آید، حتى تاریخ ولادت پیامبر (صلّى الله علیه و آله) نیز مورد اختلاف است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394.