پنجشنبه، 24 مرداد 1398

افتادن تلفن همراه داراى قرآن در محل نجس

پرسش :

در حافظه برخى از تلفن هاى همراه، قرآن یا ادعیه یا اسماى خداوند قرار مى دهند. در صورت افتادن گوشى تلفن همراه در محل نجس ،آیا خارج کردن آن واجب است؟ در صورت عدم اخراج، استفاده از آن محل چه صورت دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید هر چه زودتر آن را بیرون بیاورند و تا گوشى تلفن همراه را درنیاورده اند، از آن مکان استفاده نشود، مگر این که به مرور زمان مواد ضبط شده از بین برود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.